Na de bachelor

Doorstuderen na de bachelor European Public Administration

Als je je bachelordiploma European Public Administration hebt behaald, kun je je verder specialiseren door een masteropleiding te volgen aan de Universiteit Twente.

De masteropleiding European Studies

De master European Studies aan de Universiteit Twente is een goede voorbereiding op een carrière bij een Europese instelling, een nationale overheid, in het bedrijfsleven of bij een non-profitorganisatie of ngo. Bij deze organisaties is er een groeiende vraag naar professionals met de juiste kennis, inzichten en vaardigheden voor het besturen van Europa. De opleiding biedt je de mogelijkheid een Nederlands of Duits diploma te halen. De laatste optie duurt een half jaar langer. Ga voor meer informatie naar de pagina van de masteropleiding European Studies.

De masteropleiding Public Administration

Na de masteropleiding Public Administration aan de Universiteit Twente ben je toegerust om met de dringende politieke en bestuurlijke vraagstukken van deze tijd aan de slag te gaan. Je beschikt over de vaardigheden en instrumenten om beschrijvend, verklarend en normatief onderzoek te kunnen doen naar de politieke en bestuurlijke vraagstukken van onze tijd. Tijdens je afsluitende masteropdracht kun je je specialiseren in je toekomstige vakgebied. Ga voor meer informatie naar de pagina van de masteropleiding Public Administration.

Andere masteropleidingen

Er zijn ook andere masteropleidingen die goed aansluiten op de bachelor European Public Administration. Wil je meer weten, kijk dan bij onze masteropleidingen.

Chat offline (info)