Zie Home

Over ons onderwijs

Of je nu een toekomstig student bent, je wil promoveren of je als professional wil blijven ontwikkelen. De Universiteit Twente biedt onderwijs voor iedereen.

Ben je geïnteresseerd in vakgebieden als technische geneeskunde, informatica, bestuurskunde, scheikundige technologie, geo-informatie wetenschappen en aardobservatie, natuur- of sociale wetenschappen? De Universiteit Twente biedt een breed scala aan programma’s aan, van pre-universitaire programma's tot bedrijfstrainingen en van summerschool tot part-time masters. Zoek je de perfecte bacheloropleiding of een eersteklas deeltijdcursus binnen een universitaire omgeving? Ontdek onze voltijdse, deeltijdse en eenmalige opleidingsprogramma's.

Onze visie op onderwijs

Onze kijk op de wereld, waarin jij werkt of gaat werken, heeft ons geleid tot een unieke visie op onderwijs - en op het soort wetenschappers, ingenieurs en professionals die onze toekomst nodig heeft. We worden geconfronteerd met uitdagingen die complexer zijn dan ooit tevoren. Het oplossen van deze problemen vraagt om mensen die creatief en multidisciplinair kunnen denken. Daarom combineren wij, in bijna alles wat we doen, technologie en engineering met gedrags- en sociale wetenschappen. Het maakt niet uit welk(e) programma, opleiding of cursus jij volgt, wij moedigen je continue aan grenzen te overschrijden en nieuwe verbindingen te leggen.