HomeOnderwijs

Onderwijs op de UT

Hulp bij het kiezen van een studie

Of je nu een toekomstig student bent, wilt promoveren of je als professional wilt blijven ontwikkelen. DE UNIVERSITEIT TWENTE biedt WETENSCHAPPELIJK ONDERWIJS voor iedereen.

Zoek je de perfecte bachelor, master of deeltijdcursus binnen een universitaire omgeving? Ben je geïnteresseerd in vakgebieden als technische geneeskunde, robotics, data-science of geo-informatie wetenschappen? Universiteit Twente biedt - binnen het wetenschappelijk onderwijs (wo) - een breed scala programma’s, van pre-universitaire programma's tot bedrijfstrainingen en part-time masters.

Studie kiezen

Ontvang voor jou belangrijk nieuws

Wil je updates ontvangen die voor jou interessant zijn? Over het vinden van de juiste studie en onze Open Dagen bijvoorbeeld? Meld je dan aan!

Ontvang updates over onze studiekeuze-activiteiten

Vul je gegevens in en ontvang e-mails met informatie die je helpt bij jouw studiekeuze.

Vanaf nu houden we je op de hoogte! Als je de volgende informatie nog invult, kunnen we onze e-mails beter op je afstemmen.

Bedankt!
Je ontvangt vanaf nu onze e-mails.

Visie op onderwijs

Onze kijk op de wereld, waarin jij werkt of gaat werken, heeft geleid tot een unieke visie op wetenschappelijk onderwijs - en op het soort wetenschappers, ingenieurs en professionals die onze toekomst nodig heeft. We worden geconfronteerd met uitdagingen die complexer zijn dan ooit tevoren. Het oplossen van deze problemen vraagt om mensen die creatief en multidisciplinair kunnen denken. Daarom combineren wij technologie en engineering met gedrags- en sociale wetenschappen. Het maakt niet uit welk(e) programma, opleiding of cursus jij volgt, wij moedigen je continu aan grenzen te overschrijden en nieuwe verbindingen te leggen.