Zie Onderwijs

Bacheloropleidingen Universiteit Twente

kom studeren aan dé internationale, technology-driven onderzoeksuniversiteit die je opleidt om maatschappelijk het verschil te maken.

Ben jij bezig met je studiekeuze en wil je dé professional van de toekomst worden? Uitstekend opgeleid en gewild bij overheid en bedrijfsleven vanwege jouw vaardigheden om uitdagingen van morgen op te lossen? Bij de Universiteit Twente (UT) in Enschede volg je wetenschappelijk onderwijs (wo) en werk je tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling.

BACHELORS AAN DE UNIVERSITEIT TWENTE

Onze bacheloropleidingen zijn niet strak omlijnd. Je leert juist technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen op universitair niveau te verbinden om zo tot creatieve, innovatieve oplossingen te komen die mens en maatschappij hard nodig hebben. Ga voor technische of technologische (toegepaste techniek) wetenschappen, het internationale honours programma aan de University College Twente of een bachelor in engineering, natuur-, gedrags- of managementwetenschappen. Welke bachelor past bij jouw interesses en talent?

FUTURE-PROOF ONDERWIJSMODEL

UT-afgestudeerden hebben zich inhoudelijk en persoonlijk sterk ontwikkeld. Ze weten hoe wetenschapelijke kennis slim toe te passen en bruikbaar te maken en zijn zich bewust van de samenhang tussen technologie, mens en maatschappij. Dat is het resultaat van ons onderwijsmodel: de focus van onze universitaire bacheloropleidingen ligt zowel op inhoudelijke kennis als op het ontwikkelen van jouw vaardigheden in ondernemen, onderzoeken en ontwerpen. In Twente ontdek je zelf welke rol bij jou past. 

Jouw studietijd wordt onvergetelijk!

  • Als UT-student ben je onderdeel van een hechte communityen leer je mensen en culturen uit de hele wereld kennen. 
  • Profiteer van de prachtige all-in campus met tientallen sport- en culturele voorzieningen, studentenhuizen en zelfs een Starbucks!
  • Je volgt toekomstgericht onderwijs: uitdagende praktijkopdrachten en teamprojecten. 
  • Volop ruimte om te experimenteren en te pionieren!
  • Je volgt wetenschappelijk onderwijs (wo) aan de meest ondernemende universiteit van NL die continue anticipeert op wat er gebeurt in de wereld.
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies