Zie Onderwijs

Bacheloropleidingen Universiteit Twente

kom studeren aan dé internationale, technology-driven onderzoeksuniversiteit die je opleidt om maatschappelijk het verschil te maken.

Ben jij bezig met je studiekeuze en wil je dé professional van de toekomst worden? Uitstekend opgeleid en gewild bij overheid en bedrijfsleven vanwege jouw vaardigheden om uitdagingen van de toekomst op te lossen? Bij de Universiteit Twente (UT) in Enschede volg je wetenschappelijk onderwijs (wo). Volg technische of technologische (toegepaste techniek) wetenschappen, het internationale honours programma aan de University College Twente of een bachelor in engineering, natuur-, gedrags- of managementwetenschappen.

Zit je in 4, 5 of 6 vwo en wil je een eigen game leren maken? Schrijf je in voor het Codecamp 21 t/m/ 25 oktober en leer programmeren.
Meer info

Bachelors aan de Universiteit Twente

Onze bacheloropleidingen en onderzoeken zijn niet strak omlijnd. Je leert juist technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen op universitair niveau te verbinden om zo tot creatieve, innovatieve oplossingen te komen die mens en maatschappij hard nodig hebben.

Jouw studietijd wordt onvergetelijk!

  • Als deel van een hechte community leer je mensen en culturen uit de hele wereld kennen. 
  • Prachtige all-in campus met tientallen sport- en culturele voorzieningen, studentenhuizen en zelfs een Starbucks!
  • Toekomstgerichtonderwijs: uitdagende praktijkopdrachten en teamprojecten. 
  • Volop ruimte om te experimenteren en te pionieren!
  • Je volgt wetenschappelijk onderwijs (wo) aan de meest ondernemende universiteit van NL, die continue anticipeert en reageert op wat er gebeurt in de wereld.

Future-proof onderwijsmodel

UT-afgestudeerden hebben zich inhoudelijk en persoonlijk sterk ontwikkeld. Ze weten hoe excellente kennis slim toe te passen en bruikbaar te maken en zijn zich bewust van de onderlinge samenhang tussen technologie, mens en maatschappij. Dat is het resultaat van ons onderwijsmodel: de focus van onze universitaire bacheloropleidingen ligt zowel op inhoudelijke kennis als op het ontwikkelen van jouw vaardigheden in ondernemen, onderzoeken en ontwerpen. In Twente ontdek je zelf welke rol bij jou past. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies