Bacheloropleidingen Universiteit Twente

Bachelor Open Dagen 14 & 15 oktober

Kom studeren aan dé internationale, technology-driven onderzoeksuniversiteit die je opleidt om maatschappelijk het verschil te maken.

Wil je straks dé professional van de toekomst zijn? Uitstekend opgeleid en gewild bij overheid of bedrijfsleven om jouw vaardigheden de maatschappelijk uitdagingen van morgen op te lossen? Bij Universiteit Twente (UT) in Enschede volg je wetenschappelijk onderwijs (wo) en werk je tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Campus video

Je studententijd wordt onvergetelijk op onze prachtige campus: het is net een klein dorp. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te studeren, te werken en te leven. Je hebt er toegang tot tientallen sportfaciliteiten, laboratoria, mogelijkheden om talen te leren en internationale, culturele events. Als student maak je deel uit van een hechte, ambitieuze, wetenschappelijke community en profiteer je - dankzij samenwerkende faculteiten - van een interdisciplinaire onderwijsaanpak!

Benieuwd hoe een dag op de campus zou zijn? Twee manieren om daar achter te komen! Schrijf je in voor een van de voorlichtingsactiviteiten en bekijk onze campusvideo.

Download brochure

Heb je al een bepaalde bachelor op het oog? Dan kun je hieronder de informatie over deze bachelor in pdf-formaat ontvangen.

Ontvang digitale brochure
We hebben de brochure opgestuurd. Check je inbox!

[naam], klik op download om de brochure te downloaden.
Beste [naam], wil je ook deze brochure downloaden?

Brochure verstuurd

We hebben je een e-mail gestuurd met een link naar de brochure. Check je inbox!

Future-proof onderwijsmodel

Onze bacheloropleidingen zijn niet strak omlijnd: je leert juist technologie en engineering met sociale wetenschappen te verbinden om zo tot creatieve, innovatieve oplossingen te komen die mens en maatschappij hard nodig hebben. Als bachelorstudent maken we je bewust van de samenhang tussen technologie, mens en maatschappij en leer je wetenschapelijke kennis slim toe te passen en bruikbaar te maken.

Als UT-afgestudeerde heb je je inhoudelijk en persoonlijk sterk ontwikkeld. Dat is het resultaat van ons onderwijsmodel: de focus van onze universitaire bacheloropleidingen ligt zowel op inhoudelijke kennis als op het ontwikkelen van jouw vaardigheden in ondernemen, onderzoeken en ontwerpen. In Enschede ontdek je zelf welke rol bij jou past!

Jouw studietijd wordt onvergetelijk!
  • Als UT-student ben je onderdeel van een hechte community en leer je mensen en culturen uit de hele wereld kennen. 
  • Profiteer van de prachtige all-in campus met tientallen sport- en culturele voorzieningen, studentenhuizen en zelfs een Starbucks!
  • Je volgt toekomstgericht onderwijs: uitdagende praktijkopdrachten en teamprojecten. 
  • Volop ruimte om te experimenteren en te pionieren!
  • Je volgt wetenschappelijk onderwijs (wo) aan de meest ondernemende universiteit van NL die continue anticipeert op wat er gebeurt in de wereld.

Is jouw startup de volgende?

Al jaren zijn we de meest ondernemende universiteit in Nederland. We zijn sterk in de toepassing van kennis en zetten onze expertise in om de samenleving op een zinvolle manier te beïnvloeden. Op de campus is er plaats voor meer dan 130 studentenstarters. Jouw creativiteit, innovatie en lef belonen we! Al meer dan 1.000 startups hebben we geholpen hun business te lanceren vanaf de campus. En met succes! Je kent deze bedrijven vast: Booking.com, Takeaway.com, Demcon.nl en Scisports. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies