Onderwijs

Bacheloropleidingen Universiteit Twente

kom studeren aan dé internationale, technology-driven onderzoeksuniversiteit die je opleidt om maatschappelijk het verschil te maken.

Wil jij dé professional van de toekomst worden? Uitstekend opgeleid en gewild bij overheid en bedrijfsleven vanwege jouw vaardigheden om uitdagingen van de toekomst op te lossen? Bij de Universiteit Twente (UT) in Enschede kan je technische of technologische (toegepaste techniek) wetenschappen studeren, het internationale honours programma aan de University College Twente of een bachelor in engineering, natuur-, gedrags- of managementwetenschappen volgen. 

In ons onderwijs - en ook onderzoek - is er geen strakke scheidslijn: bij ons leer je hoe technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen te verbinden. En innovatieve oplossingen te bedenken die mens en maatschappij hard nodig hebben! 

jouw studietijd wordt onvergetelijk!

  • Als deel van een hechte community leer je mensen en culturen uit de hele wereld kennen. 
  • Prachtige all-in campus met tientallen sport- en culturele voorzieningen, studentenhuizen en zelfs een Starbucks!
  • Toekomstgerichtonderwijs: uitdagende praktijkopdrachten en teamprojecten. 
  • Volop ruimte om te experimenteren en te pionieren!
  • Je studeert aan de meest ondernemende universiteit van NL, die continue anticipeert en reageert op wat er gebeurt in de wereld.

future-proof onderwijsmodel

UT-afgestudeerden hebben zich inhoudelijk en persoonlijk sterk ontwikkeld. Ze weten hoe excellente kennis slim toe te passen en bruikbaar te maken en zijn zich bewust van de onderlinge samenhang tussen technologie, mens en maatschappij. Dat is het resultaat van ons Twents Onderwijsmodel: de focus ligt zowel op inhoudelijke kennis als op het ontwikkelen van jouw vaardigheden in ondernemen, onderzoeken en ontwerpen. In Twente ontdek je zelf welke rol bij jou past. 

Chat offline (info)