Zie Alle masteropleidingen

industrial engineering and management

De tweejarige masteropleiding Industrial Engineering and Management wordt in het Engels gegeven. De opleiding start in september en februari. Het pre-master programma start in september. Op onze Engelse website lees je meer over de opbouw van de opleidinghet pre-masterprogramma en de toelatingseisen. Bovendien vind je op de website ook informatie over beroepsperspectieven en ervaringsverhalen van onze studenten.

Wij bieden ook de bacheloropleiding (BSc.) Technische Bedrijfskunde aan.

» Ga door naar de Engelstalige website van Industrial Engineering and Management

Masteropleiding Industrial Engineering & Management

De tweejarige Engelstalige master Industrial Engineering & Management aan de Universiteit Twente is een internationaal georiënteerd programma dat je opleidt om processen te ontwerpen, te beheersen en te optimaliseren in complexe organisaties die in een wereldwijde context opereren. In deze topopleiding leer je bedrijven helpen om nieuwe en steeds complexere uitdagingen aan te gaan. Onze unieke combinatie van interdisciplinariteit en toepassing stelt je in staat om zeer complexe organisatorische problemen te analyseren, geavanceerde en werkbare oplossingen te ontwerpen – en  deze succesvol te implementeren.

Met jouw specialisatie – Financial Engineering & Management, Healthcare Technology & Management of Production & Logistic Management – word je een probleemoplosser die verantwoord en effectief kan omgaan met zeer gespecialiseerde processen en onvoorspelbaarheid. Naast je specialisatie kun je kiezen uit diverse oriëntaties die passen bij jouw interesses en ambities.
Afgestudeerden vinden snel uitdagende, goedbetaalde banen op allerlei gebied, bijvoorbeeld in consultancy of onderzoek, bij een commercieel bedrijf, bij de overheid of in de zorg.

Opleidingsoverzicht

Topopleiding
Diploma
Master’s degree in Industrial Engineering and Management
Graad: MSc
CROHO-code
60029
Faculteit
Behavioural Management and Social sciences
Duur
2 jaar
Voltijd/deeltijd
Voltijd (geen deeltijd programma mogelijk)
Taal
Engelstalig
Instroommoment
1 februari 2021
1 september 2021
1 februari 2022
1 september 2022
1 februari 2023
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Accreditatie
NVAO
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies