Zie Alle masteropleidingen

Educational Science and Technology (master Onderwijskunde)

De eenjarige Engelstalige masteropleiding Educational Science and Technology is er voor iedereen die gefascineerd is door onderwijs en training, maar niet per se zelf wil lesgeven. 

Je krijgt inzicht in de wetenschap van het leren in de 21ste eeuw en leert bijdragen aan onderwijskundige doorbraken voor mensen van alle leeftijden en levensfasen. Naast een stevige academische basis en een sterk probleemoplossend vermogen, verwerf je expertise in de rol van technologie bij het leren – of je je nu inzet voor basisscholen of universiteiten, bedrijven of leiderschapsprogramma’s. 

In het aanpakken van de leeruitdagingen van onze tijd, kun je je specialiseren als ontwerper, onderzoeker of adviseur – of deze drie cruciale rollen combineren. Uniek is ook onze focus op twee belangrijke werkgebieden: Education en Human Resource Development. De opleiding geeft je uitstekende carrièrekansen in uiteenlopende omgevingen, van onderwijs- en trainingsbureaus tot onderwijsuitgevers, HR-afdelingen van bedrijven, scholen en de overheid. Wie meer uitdaging zoekt kan de 2-jarige double degree volgen die we aanbieden in samenwerking met de Duitse universiteit LMU München.

Contact 

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons Study Information Centre, of onze opleidingsstaf.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Master’s degree in Educational Science and Technology
Graad: MSc
CROHO-code
60023
Faculteit
Behavioural Management and Social sciences
Duur
1 jaar
Voltijd/deeltijd
Voltijd / deeltijd
Taal
Engelstalig
Instroommoment
1 september 2021
1 februari 2022
1 september 2022
1 februari 2023
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Accreditatie
NVAO
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies