Zie Alle bacheloropleidingen

Bachelor Management, Society & Technology (Bestuurskunde 3.0)

Online Open Dagen in maart gemist?

Nu meer dan ooit hebben leiders, beleidsmakers en publieke managers een stevige basis in technologie nodig.

Wil jij aan de slag met maatschappelijke uitdagingen waarin technologie een sleutelrol speelt? Denk aan migratie en verantwoord gebruik van identificatietechnieken. Of het inzetten van Big Data of ‘wearable technology’ voor de volksgezondheid. In deze bachelor Bestuurskunde 3.0 leer je innovatieve verbeteringen te ontwerpen voor een samenleving die steeds dieper verweven raakt met technologie.

Moderne studie Bestuurskunde

In deze opleiding bestuurskunde integreer je de kernonderwerpen van bestuurskunde met diepgaande kennis van moderne technologieën en hun effecten op de samenleving. Je leert hoe je op moderne wijze onderzoek doet, met behulp van modelanalyse, geavanceerde statistiek en data science.

Maaike's vlog als management, society & technology student

Ben je benieuwd hoe het is om Management, Society & Technology te studeren? Maaike laat je een dag uit haar studentenleven zien. Of lees de ervaringen van andere studenten.

Ontvang digitale brochure
We hebben de brochure opgestuurd. Check je inbox!

[naam], klik op download om de brochure te downloaden.
Beste [naam], wil je ook deze brochure downloaden?

Brochure verstuurd

We hebben je een e-mail gestuurd met een link naar de brochure. Check je inbox!

Waarom Management, Society and Technology?

De bachelor Management, Society and Technology is anders dan andere bachelors bestuurskunde:

  1. Je krijgt zicht op de razendsnelle technologisering van onze samenleving. Je leert om als ‘maatschappelijk ingenieur’ innovatieve verbeteringen te ontwerpen voor complexe vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van volksgezondheid, veiligheid, economie of duurzaamheid. Bekijk hier je studieprogramma.
  2. Kies je deze bachelor, dan zet je in op grondige vakkennis én op intensieve persoonlijke groei. Je leert samenwerken met experts uit andere vakgebieden en culturen, dankzij ons multidisciplinaire, internationale profiel. Bekijk hier je carrièremogelijkheden.
  3. Je studeert op een toonaangevende technische universiteit en werkt samen met onderzoekers uit de wereldtop op het raakvlak van technologie en maatschappij. De Universiteit Twente ademt High Tech, Human Touch. En brengt het beste van technologie én mensen naar boven.
  4. Je profiteert van een uniek en toekomstgericht onderwijsmodel, waarin je de theorie toepast in praktijkopdrachten en teamprojecten. Bekijk hier het Twents Onderwijsmodel en je vakkenpakket.
  5. Als student aan de meest ondernemende universiteit van Europa word je omringd door ambitieuze studenten en staf die graag grenzen verleggen.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Bachelor’s degree in Management, Society and Technology
Graad: BSc
CROHO-code
56654
Faculteit
Behavioural Management and Social sciences
Duur
3 jaar
Voltijd/deeltijd
Voltijd (geen deeltijd programma mogelijk)
Taal
Engelstalig
Instroommoment
1 september 2022
1 september 2023
Studiekeuzecheck
Uitnodiging van de opleiding
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Accreditatie
NVAO
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies