Overzicht Bacheloropleidingen

Bachelor Management, Society and Technology

Management, Society & Technology

Wil jij aan de slag met maatschappelijke uitdagingen waarin technologie een sleutelrol speelt? Denk aan migratie en verantwoord gebruik van identificatietechnieken. Of het inzetten van Big Data of ‘wearable technology’ voor de volksgezondheid. In deze bachelor Bestuurskunde 3.0 leer je innovatieve verbeteringen te ontwerpen voor een samenleving die steeds dieper verweven raakt met technologie.

Profielwerkstukkenwedstrijd MS&T Award

Zit jij in 6-VWO en heb je een profielwerkstuk gemaakt tussen april 2017 en maart 2018? Op 6 april 2018 vindt de Profielwerkstukkenwedstrijd plaats. MS&T doet hieraan mee door een award aan te bieden van 200 euro!

Richt jouw profielwerkstuk zich op het oplossen van een maatschappelijk probleem met behulp van technologie? Ben je er trots op en wil je dit graag laten zien?

Twijfel dan niet en schrijf je vóór 5 maart 2018 in voor de Profielwerkstukkenwedstrijd!

6 redenen om te starten met deze opleiding

De bachelor Management, Society & Technology is anders dan andere bachelors bestuurskunde:

  1. Je krijgt zicht op de razendsnelle technologisering van onze samenleving. Je leert om als ‘maatschappelijk ingenieur’ innovatieve verbeteringen te ontwerpen voor complexe vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van volksgezondheid, veiligheid, economie of duurzaamheid. Bekijk hier je studieprogramma.
  2. Je studeert op een toonaangevende technische universiteit en werkt samen met onderzoekers uit de wereldtop op het raakvlak van technologie en maatschappij.
  3. Je profiteert van een uniek en toekomstgericht onderwijsmodel, waarin je de theorie toepast in praktijkopdrachten en teamprojecten. Bekijk hier het Twents Onderwijsmodel en je vakkenpakket.
  4. Je leert samenwerken met experts uit andere vakgebieden en culturen, dankzij ons multidisciplinaire, internationale profiel. Bekijk hier je carrièremogelijkheden.
  5. Als student aan de meest ondernemende universiteit van Europa word je omringd door ambitieuze studenten en staf die graag grenzen verleggen.
  6. De Universiteit Twente ademt High Tech, Human Touch. En brengt het beste van technologie én mensen naar boven. Kies je deze bachelor, dan zet je in op grondige vakkennis én op intensieve persoonlijke groei.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Bachelor’s degree in European Public Administration
Graad: BSc
Duur
3 jaar
Voltijd/deeltijd
Voltijd (geen deeltijd programma mogelijk)
Taal
Engelstalig
Instroommoment
1 september 2018
1 september 2019
Locatie
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
The Netherlands
Matching
Uitnodiging van de opleiding
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Accreditatie
NVAO

Gerelateerde opleidingen

Hieronder vind je een lijst van opleidingen die (direct) gerelateerd zijn aan de opleiding Management, Society and Technology

Chat offline (info)