Overzicht Bacheloropleidingen

Bachelor Management, Society and Technology

Management, Society & Technology

Wil jij aan de slag met maatschappelijke uitdagingen waarin technologie een sleutelrol speelt? Denk aan migratie en verantwoord gebruik van identificatietechnieken. Of het inzetten van Big Data of ‘wearable technology’ voor de volksgezondheid. In deze bachelor Bestuurskunde 3.0 leer je innovatieve verbeteringen te ontwerpen voor een samenleving die steeds dieper verweven raakt met technologie.

Profielwerkstukkenwedstrijd MS&T Award

Afgelopen vrijdag 6 april was de finaledag van de Profielwerkstukkenwedstrijd 2018. MS&T deed daaraan mee door een award uit te reiken van 200 euro aan het profielwerkstuk dat het beste aansluit op onze visie, de combinatie van techniek met een maatschappelijk probleem. De winnaressen van deze award zijn Tessa Straatman en Vera Hijlkema van het Maartenscollege in Haren. Zij hebben onderzocht hoe muziek invloed kan hebben op cognitieve prestaties van leerlingen.

6 redenen om te starten met deze opleiding

De bachelor Management, Society & Technology is anders dan andere bachelors bestuurskunde:

  1. Je krijgt zicht op de razendsnelle technologisering van onze samenleving. Je leert om als ‘maatschappelijk ingenieur’ innovatieve verbeteringen te ontwerpen voor complexe vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van volksgezondheid, veiligheid, economie of duurzaamheid. Bekijk hier je studieprogramma.
  2. Je studeert op een toonaangevende technische universiteit en werkt samen met onderzoekers uit de wereldtop op het raakvlak van technologie en maatschappij.
  3. Je profiteert van een uniek en toekomstgericht onderwijsmodel, waarin je de theorie toepast in praktijkopdrachten en teamprojecten. Bekijk hier het Twents Onderwijsmodel en je vakkenpakket.
  4. Je leert samenwerken met experts uit andere vakgebieden en culturen, dankzij ons multidisciplinaire, internationale profiel. Bekijk hier je carrièremogelijkheden.
  5. Als student aan de meest ondernemende universiteit van Europa word je omringd door ambitieuze studenten en staf die graag grenzen verleggen.
  6. De Universiteit Twente ademt High Tech, Human Touch. En brengt het beste van technologie én mensen naar boven. Kies je deze bachelor, dan zet je in op grondige vakkennis én op intensieve persoonlijke groei.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Bachelor’s degree in European Public Administration
Graad: BSc
Duur
3 jaar
Voltijd/deeltijd
Voltijd (geen deeltijd programma mogelijk)
Taal
Engelstalig
Instroommoment
1 september 2018
1 september 2019
Locatie
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
The Netherlands
Matching
Uitnodiging van de opleiding
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Accreditatie
NVAO

Gerelateerde opleidingen

Hieronder vind je een lijst van opleidingen die (direct) gerelateerd zijn aan de opleiding Management, Society and Technology

Chat offline (info)