Zie Alle masteropleidingen

Master Business Administration / Bedrijfskunde

De officiële naam van deze opleiding is Business Administration, oftewel master in Bedrijfskunde.

Wij bieden ook de bacheloropleiding (BSc.) International Business Administration aan.

WO Masteropleiding Bedrijfskunde

De eenjarige masteropleiding Business Administration (MSc.) wordt in het Engels gegeven. Het pre-master & masterprogramma starten in september en februari. Op de Engelse website lees je meer over de opbouw van de opleidinghet pre-masterprogramma en de toelatingseisen. Bovendien vind je op de website ook informatie over beroepsperspectieven en ervaringsverhalen van onze studenten.

Wil je oplossingen bedenken voor complexe bedrijfskundige vraagstukken? Wij leren je hoe je wetenschappelijke methodes toepast in de praktijk en stomen je klaar voor een carrière in het bedrijfsleven.

Focus en vakgebieden

Tijdens de master Business Administration leer je de prestaties van bedrijven verbeteren en oplossingen bedenken voor complexe bedrijfskundige problemen. Je studeert in een uitdagende, hightech omgeving en koppelt de nieuwste theoretische kennis aan praktische toepassing. We bieden de mogelijkheid je kennis verder te verdiepen en je deskundigheid te verbreden door middel van een double degree met onze partneruniversiteiten in respectievelijk Berlijn, L'Aquila (Italië) en Lappeenranta (Finland).  

Afstudeerrichting / specialisaties

Deze opleiding is direct gelieerd aan onze bedrijfskundige researchafdelingen. Tijdens de masteropleiding Business Administration aan de University of Twente kun je keuzevakken volgen in de desbetreffende specialisaties.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Master’s degree in Business Administration
Graad: MSc
CROHO-code
60644
Faculteit
Behavioural Management and Social sciences
Duur
1 jaar
Voltijd/deeltijd
Voltijd (geen deeltijd programma mogelijk)
Taal
Engelstalig
Instroommoment
1 september 2021
1 februari 2022
1 september 2022
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding
Accreditatie
NVAO
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies