De Keuzegids 2021 geeft zes van onze bacheloropleidingen het kwaliteitszegel Topopleiding en benoemt de Universiteit Twente tot de ‘Beste Technische Universiteit’ van Nederland

Om je te helpen bij je studiekeuze, is de Keuzegids Universiteiten een handig hulpmiddel. De Keuzegids geeft een duidelijk en objectief overzicht van alle bachelors gegeven aan de Nederlandse universiteiten, toelatiginseisen en baankansen. Voor opleidingen die uitzonderlijk presteren - 75 punten of hoger scoren - deelt de gids het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’ uit. 

Bachelor topopleidingen

Bekijk alle opleidingen
 • University College Twente (ATLAS)

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  Dit is een unieke, multidisciplinaire, Engelstalige opleiding voor topstudenten waarbij sociale en technische perspectieven worden geïntegreerd tot een nieuwe kijk op technologie.
 • Applied Mathematics

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  In deze 3-jarige Engelstalige bachelor leer je om als wiskundige helderheid te brengen in complexe maatschappelijke uitdagingen rond mobiliteit, technologie, de zorg, het bankwezen of het milieu.
 • Chemical Science & Engineering

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  Tijdens deze driejarige Engelstalige bachelor word je expert in het begrijpen, ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe, duurzame processen, materialen en oplossingen, met de scheikunde als vertrekpunt.
 • Communication Science

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  De driejarige Engelstalige bachelor Communication Science plaatst het communicatievak in de context van technologie, design en organisaties, en leidt je op tot 21ste-eeuwse ‘communicatie-ingenieur’.
 • Industrial Engineering & Management

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  In de 3-jarige Engelstalige bachelor Industrial Engineering & Management leer je bedrijfsprocessen ontwerpen, beheren en verbeteren. Zo help je organisaties gezond te blijven in een complexe wereld.
 • International Business Administration

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  Deze driejarige Engelstalige opleiding bereidt je voor op een carrière in het internationale bedrijfsleven. Je leert het beste naar boven te halen in producten, processen, technologie én mensen.
 • Technische Natuurkunde

  BSc3 jaarVoltijdNederlandstalig
  De 3-jarige Nederlandstalige bachelor Technische Natuurkunde leidt je op om fundamentele natuurkundekennis te ontwikkelen en om te zetten in werkende techniek met een sterke maatschappelijke impact.

Bezoek de Open Dagen

Meld je aan voor de Open Dagen en maak kennis met de Topopleidingen. Praat met studenten, doe mee met een tour over de mooie campus waar je zelfs kan wonen, loop de onderzoekslabs binnen en verdiep je in de twee opleidingen die jou het meest interesseren. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies