Bachelor kiezen maar de Online Open Dag gemist?

Om je te helpen bij je studiekeuze, is de 'Keuzegids Universiteiten' een handig hulpmiddel.

De Keuzegids geeft een duidelijk en objectief overzicht van alle bachelors gegeven aan de Nederlandse universiteiten, toelatiginseisen en baankansen. Voor opleidingen die uitzonderlijk presteren - 75 punten of hoger scoren - deelt de gids het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’ uit. 

De Keuzegids 2022 geeft vijf van onze bacheloropleidingen het kwaliteitszegel Topopleiding.

Onze Topopleidingen

Bekijk alle opleidingen
 • Chemical Science & Engineering

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  Tijdens deze driejarige Engelstalige bachelor word je een expert in het begrijpen, ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe, duurzame processen, materialen en oplossingen, met scheikunde als uitgangspunt.
 • Communication Science

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  De driejarige Engelstalige bachelor Communication Science plaatst het communicatievak in de context van technologie, design en organisaties, en leidt je op tot 21ste-eeuwse ‘communicatie-ingenieur’.
 • Industrial Engineering & Management

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  Leer bedrijfsprocessen te ontwerpen, beheren en verbeteren met jouw kennis van technologie, management en menselijk gedrag. Zo help je organisaties gezond te blijven in een complexe wereld.
 • International Business Administration

  BSc3 jaarVoltijdEngelstalig
  Deze driejarige Engelstalige opleiding bereidt je voor op een carrière in het internationale bedrijfsleven. Je leert het beste naar boven te halen in producten, processen, technologie én mensen.
 • Technische Geneeskunde

  BSc3 jaarVoltijdNederlandstalig
  Word opgeleid tot 'technische dokter' die de nieuwste technologie weet in te zetten voor de behandeling en diagnose van patienten en patiëntveiligheid voorop stelt.
 • Technische Natuurkunde

  BSc3 jaarVoltijdNederlandstalig
  Deze Nederlandstalige bachelor leidt je op om fundamentele natuurkundekennis te ontwikkelen en om te zetten in werkende techniek met een sterke maatschappelijke impact.

Hulp bij studiekeuze

Wat ga je studeren en waar? De Universiteit Twente helpt je kiezen! Meld je aan voor bijvoorbeeld onze Open Dagen, een Tasterday of Skype gesprek.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies