Wat vinden onze studenten van hun bacheloropleiding Gezondheidswetenschappen? Selecteer één van hun verhalen hieronder en kom er meer over te weten.

Ervaringsverhalen

Student Naut

"Als je Gezondheidswetenchappen studeert, leer je pas echt wat allemaal nodig is om een zorgorganisatie efficient te maken, en hoe technologie daarin een rol kan spelen [...] De afgelopen drie jaar van mijn leven waren echt episch, dus ik denk dat ik mijn mastertrack ook bij de UT ga doen. "

Lees Naut's verhaal.

Student Mieke

"Het Twents Onderwijs Model (TOM) vindt ik het meest leerzame aspect van de studie. Alle vakken in een periode zorgen er samen voor dat je een tien weken durend project in een groep tot een goed einde kan brengen. "

Lees Mieke's verhaal.

Student Hanne

"De studie Gezondheidswetenschappen is gevarieerd en elke module biedt nieuwe kennis en vaardigheden voor een bepaald gebied van Gezondheidswetenschappen. [...] Je kijkt naar hoe de gezondheidszorg verbeterd kan worden op allerlei vlakken."

Lees Hanne's verhaal.

Meer inspiratie & informatie

Lees ook wat onze afgestudeerden vinden van hun studie Gezondheidswetenschappen. Heb je al gelezen hoe de studie in elkaar steekt en het unieke onderwijsmodel dat de UT kenmerkt?

Wat ga je eigenlijk allemaal leren tijdens de studie gezondheidswetenschappen?
Meer lezen
Alles over de studieopbouw van de bachelor Gezondheidswetenschappen.
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies