Aanmelden voor Gezondheidswetenschappen

Studiekeuze gemaakt?

je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor gezondheidswetenschappen. dat doe je via de website van studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. Check de toelatingseisen om er zeker van te zijn dat jij dan ook echt kunt beginnen met Gezondheidswetenschappen.

Start jouw aanmelding
inschrijven via studielink
Vanaf oktober kun je je aanmelden, ook als je je diploma nog moet behalen.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

Studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je - vóór 1 mei - via Studielink hebt aangemeld, nodigen we je uit om deel te nemen aan de Studiekeuzecheck, bestaande uit:

Heb je een vraag over het aanmeldproces? Neem dan contact met ons op

Meld je je na 1 mei aan?

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Twente. Ook dan ontvang je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies