Opleidingen

Masterclass Open Innovatiemanagement in de Maakindustrie

Ambitie, actie en resultaat in innovatie

De Universiteit Twente en Stichting AMMON hebben de handen ineen geslagen om een unieke masterclass te ontwikkelen op gebied van het organiseren van open innovatie. Deze masterclass heeft ten doel het open innovatieproces van idee tot implementatie van de deelnemende bedrijven/deelnemers te ondersteunen. De laatste concepten en actualiteiten rondom entrepreneurship en intrapreneurship met de focus op nieuwe product-, markt- en technologie combinaties en het organiseren van de waardeketen worden praktisch behandeld.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Masterclass Open Innovatiemanagement in de Maakindustrie
Graad: certificate
Duur
7 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
100% Nederlandstalig
Numerus fixus
Niet bij deze opleiding

Ontwerp uw eigen business case

De opzet van de masterclass is gebaseerd op actuele academische kennis, het delen en toepassen van deze kennis en inspiratie uit de dagelijkse praktijk. De docenten hebben kennis, visie en ervaring op internationaal niveau. Er wordt een Learning Lab gecreëerd waar deelnemers uit bij voorkeur verschillende organisaties samenwerken aan een open innovatiecase. Hierbij wordt gebruik gemaakt van creatieve ruimten in de regio Twente, het DesignLab van de Universiteit Twente, de Technology Base (voormalig luchthaventerrein Twente) en de brainstormruimte van OICAM.

Meer weten?

Meer informatie over de Masterclass Open Innovatiemanagement in de Maakindustrie? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Deze pagina's vindt u tevens links in de menubalk. Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.