Zie Opleidingen

Master Risicomanagement

MSc titel in deeltijd

De parttime Master Risicomanagement (MRM) biedt u een complete, analytische en actuele benadering van risicomanagement.

Ik kan nu goed duidelijk maken wat het belang is van voorkomen, beperken én verzekeren van een risico en aangeven wanneer je waarvoor kiest.Alfred Vos, Programma Manager Commerciële Effectiviteit bij Univé

Let op!

Door de enorme groei van het aantal aanmeldingen zijn er nog 3 plekken beschikbaar voor de Master Risicomanagement die in september van start gaat. 

Risicomanagement is als vakgebied sterk in ontwikkeling

Voor professionals en managers is het essentieel om het brede domein van risicomanagement te kennen. Deze Risicomanagement opleiding stelt u in staat op strategisch niveau een succesvolle visie te ontwikkelen en te implementeren. Deze master biedt een actueel integraal inzicht hoe om te gaan met bedrijfsmatige en maatschappelijke risico’s. 

Meerwaarde voor uw organisatie

U krijgt kennis op het gebied van risicoanalyse, innovatie, communicatie, finance, ict, organisatie, imago en ethiek. U kunt de opdrachten binnen uw praktijk uitvoeren, waardoor direct meerwaarde voor uw organisatie ontstaat. De opleiding is geaccrediteerd en leidt op naar de academische titel Master of Science (MSc).

Combineren met drukke baan

De Master Risicomanagement is zo ingericht dat het goed te combineren is met uw drukke baan. De colleges vinden eens per maand plaats op twee aaneengesloten dagen op de campus van de universiteit in Enschede.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Master’s degree in Risicomanagement
Graad: MSc
CROHO-code
75083
Faculteit
Behavioural Management and Social sciences
Duur
30 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment
1 september 2021 - 29 februari 2024
Numerus fixus
Er is een numerus fixus van 20 plaatsen
Accreditatie
NVAO
Literatuur
90% Engelstalig
10% Nederlandstalig

Meer weten?

Meer informatie over de Master Risicomanagement? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Deze pagina's vindt u tevens links in de menubalk. Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Risk & Resilience Festival

Tijdens het Risk & Resilience Festival wordt vanuit verschillende perspectieven (thema’s) gekeken naar de uitdagingen die er zijn om een duurzame samenleving te bouwen. De thema’s zijn: strategy, technology, finance, data, human, operations & safety en legal & compliance. De (combinatie van) benaderingen op het gebied van resilience en riskmanagement vormen hiervoor het vertrekpunt en de kijkvensters om met sprekers, studenten en deelnemers uit het publieke en private domein in gesprek te gaan.  

Kom 5 november naar het Risk & Resilience Festival
Meer informatie

Brochure aanvragen?

Wilt u een brochure over de Master Risicomanagement of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.