Opleidingen

Master Risicomanagement

MSC titel in deeltijd

Heeft u voldoende inzicht en overzicht in risico's in een innovatieve en dynamische omgeving?

De parttime Master Risicomanagement (MRM) biedt u een complete, analytische en actuele benadering van risk management.

Opleidingsoverzicht

Diploma
Master’s degree in Risicomanagement
Graad: MSc
Duur
30 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment
26 september 2018
Numerus fixus
Er is een numerus fixus van 20 plaatsen
Accreditatie
NVAO

Risicomanagement is als vakgebied sterk in ontwikkeling

Voor professionals en managers is het essentieel om het brede domein van risicomanagement te kennen. Deze Risicomanagement opleiding stelt u in staat op strategisch niveau een succesvolle visie te ontwikkelen en te implementeren. Deze master biedt een actueel integraal inzicht hoe om te gaan met bedrijfsmatige en maatschappelijke risico’s. 

Meerwaarde voor uw organisatie

U krijgt kennis op het gebied van risicoanalyse, innovatie, communicatie, finance, ict, organisatie, imago en ethiek. U kunt de opdrachten binnen uw praktijk uitvoeren, waardoor direct meerwaarde voor uw organisatie ontstaat. De opleiding is geaccrediteerd en leidt op naar de academische titel Master of Science (MSc).

Nog een paar plekken vrij
Start master 14 maart. Verzekeren plek?
Ja, ik neem een optie

COMBINEREN MET DRUKKE BAAN

De Master Risicomanagement is zo ingericht dat het goed te combineren is met uw drukke baan. De colleges vinden eens per maand plaats op twee aanééngesloten dagen veelal centraal in het land en op de campus van de universiteit in Enschede.

MEER WETEN?

Meer informatie over de Master Risicomanagement? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Deze pagina's vindt u tevens links in de menubalk. Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Informatiebijeenkomst 15 juni
Master Risicomanagement
Bekijk programma

BROCHURE AANVRAGEN?

Wilt u een brochure over de master of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.

Chat offline (contact)