Opleidingen

Numerus fixus
Niet bij deze opleiding

Cursus in deeltijd

In de masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering staan het financieel management en de bedrijfsvoering van organisaties in de publieke sector centraal.

Een kijkje in het college

In onderstaande video vertelt docent Johan de Kruijf over zijn bijdrage aan de Masterclass Financieel Management als onderdeel van de deeltijd Master Public Management van de Universiteit Twente gegeven in Utrecht. Een parttime opleiding waarbij leren van elkaar hoog op de agenda staat. Bekijk onderstaand filmpje en krijg een beeld van deze unieke masterclass.

De onderwerpen van de masterclass zijn opgebouwd van meer algemene concepten en instrumenten van financieel management en bedrijfsvoering naar specifieke instrumenten en toepassingen in verschillende delen van de publieke sector. In het eerste deel gaat het om financial en management accounting en jaarverslaggeving. Ook planning en control zijn breed toegepaste instrumenten in de publieke sector.

Schrijf u nu in!
JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN VOOR DE MASTERCLASS financial management & bedrijfsvoering.
Direct inschrijven

Accountability en performance management

Door politiek en maatschappij wordt gevraagd om verantwoording en transparantie over het doen en laten van publieke organisaties. Accountability is dan ook een centraal begrip in de publieke bedrijfsvoering. Ook gaat het in de publieke sector meestal niet om financiële resultaten, maar om het bereiken van door de politiek gewenste prestaties en maatschappelijke effecten. Prestatiemeting en -management (performance management) zijn dan noodzakelijke instrumenten. Het spreekt voor zich dat we hier in de masterclass Financieel Management & Bedrijfsvoering veel aandacht aan besteden.

Voor veel deelnemers is zo'n begroting van een grote organisatie toch abstract. Dat onderstreept het belang van deze masterclass.Renate Zuidema, Hoofd communicatie Gemeente Emmen

Verleg uw grenzen van weten en kunnen!

ICT is net als in de marktsector een steeds belangrijker hulpmiddel bij zowel de interne bedrijfsvoering als de dienstverlening aan burgers van publieke organisaties. Dat geldt ook voor inkoopmanagement en de techniek van Europees aanbesteden. Wij dagen u uit om uw grenzen van weten en kunnen bij ons te verleggen en de academische titel Master of Public Management (MPM) te behalen!

vol = vol
DEZE MASTERCLASS START 30 MAART 2017. NEEM EEN OPTIE EN U BENT VERZEKERD VAN EEN PLEK IN DEZE UNIEKE OPLEIDING.
Ja, ik neem een optie

Praktische INFORMATIE

Meer informatie over de masterclass Financieel Management en Bedrijfsvoering? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.