HomeOnderwijsOnderwijs voor professionalsOpleidingenDeeltijdopleiding Public Management

Public Management

Online informatiebijeenkomst Public Management
Mededeling omtrent deeltijdopleiding Public Management

Voor deze opleiding hebben we een aanvraag voor accreditatie bij NVAO aangediend. Onlangs heeft de Onderwijsinspectie geconstateerd dat we tussen 1 maart 2018 en 26 mei 2023 niet voldeden aan de accreditatievoorwaarden. De kwaliteit van de opleiding staat echter niet ter discussie. 

Meer achtergrond lees je in het nieuwsbericht. In de komende maanden moet duidelijk worden of het accreditatieproces succesvol is. Zodra we daar meer over weten, zullen we je informeren.

MANAGEMENT IN DE PUBLIEKE SECTOR IS CONTINU IN BEWEGING. BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE VORM VAN LEIDERSCHAP?

We leven in een hectische tijd waarin publieke en non-profit organisaties steeds sneller veranderen. Diverse maatschappelijke, sociale en digitale ontwikkelingen vragen om een andere houding van de publieke professional. Omgaan met mondigere burgers, de impact van digitalisering en de invloed van Europa, om maar enkele voorbeelden te noemen. De deeltijdopleiding Public Management helpt je op deze ontwikkelingen in te spelen als een strategische, pro-actieve en maatschappelijk betrokken leider.

Deze deeltijdopleiding voor (aankomende) managers, leidinggevenden en bestuurders in de publieke sector, die naast hun werk willen studeren. 

Je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere masterclasses los te volgen.

Opleiding Public Management in een notendop

0
0
0
0
0
0
0
0
0

Online infosessie

Online infosessie deeltijdopleiding Public Management

Meerwaarde voor je organisatie

Met deze opleiding krijg je kennis en inzicht vanuit diverse wetenschapsgebieden (zoals organisatiewetenschappen, HR, bestuurskunde, beleidskunde, financieel management) rond diverse grote transformatie vraagstukken die waardevol zijn voor zowel jouw eigen professionele ontwikkeling als voor jouw organisatie. Er is alle ruimte voor jouw eigen vraagstukken, waardoor je actuele wetenschappelijke inzichten direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. 

Mirande Kremers

Groot pluspunt tijden de studie was de mogelijkheid om voor de eindopdrachten van de modules eigen vraagstukken in te brengen.

Mirande Kremers
Programmamanager - Gemeente Enschede

Studeren naast je werk: goed te combineren

Deze opleiding is flexibel ingericht, zodat het goed is te combineren met jouw baan. Je bepaalt zelf in welke volgorde je studeert en kunt instromen bij de start van elke masterclass. Je kunt het programma in tweeënhalf jaar afronden, maar je kunt ook kiezen voor een langer en minder intensief opleidingstraject. Lees meer over de opbouw van het programma en de studiebelasting.

Voor wie?

Deelnemers werken als manager of bestuurder, strategische beleidsmedewerker of strategische adviseur in de publieke sector (overheid, publieke uitvoerings -organisaties, non-profit organisaties), of ambiëren een dergelijke functie in de toekomst.

Locatie: Utrecht & Enschede

De masterclasses in de master Public Management vinden deels plaats op de campus van de Universiteit Twente in Enschede en deels in het La Vie Meeting Center in Utrecht. Beide locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en per auto. 

Voorinschrijving 

Het programma van Publiek Management wordt momenteel geoptimaliseerd in het kader van de NVAO-accreditatieprocedure. Hierdoor bieden we in de nabije toekomst de mogelijkheid aan om een MSc-titel te behalen, wat een belangrijke meerwaarde vormt voor je professionele ontwikkeling en carrièreperspectieven. 

Opleidingsoverzicht

Certificering
Deeltijdopleiding Public Management
none
Duur
30 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment
19 december 2024
Locatie
Utrecht & Enschede
Aantal plaatsen
Er zijn 20 opleidingsplaatsen
Literatuur
70% Engelstalig
30% Nederlandstalig

Meer weten?

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies