HomeOnderwijsOnderwijs voor professionals

Leven lang leren bij het Professional Learning & Development Centre

Met kennis maak je het verschil! Een Leven lang ontwikkelen voor professionals

Op zoek naar een deeltijdopleiding, master, cursus of masterclass naast je werk? Professional Learning & Development Centre van de Universiteit Twente is de executive education voor hoogopgeleide professionals en managers.

Wetenschappelijke kennis wordt toegepast in de praktijk en gecombineerd met eigen vraagstukken en ervaringen. Het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie, ervaringen uitwisselen en je netwerk vergroten vormen de basis van onze opleidingen voor professionals en managers.  

Kies de deeltijd opleiding die bij jou past

Zet de volgende stap in je carriére!

Jan Meijerink, Adviseur Finance & Control, Gemeente Oldenzaal
“Een zeer goede opleiding met gelijkgestemden en hoog opgeleide collega's. Delen van ervaring en kennis leidt tot nieuwe of verbeterde inzichten.”
Jan Meijerink, Adviseur Finance & Control, Gemeente Oldenzaal

Begin vandaag nog aan een nieuwe stap in jouw carrière

Nieuwe uitdagingen aangaan, kennis en inzichten verwerven en deze toepassen in je eigen organisatie. Stap uit je comfortzone!

Kies voor Professional Learning & Development Centre Universiteit Twente, dé plek voor 'leven lang ontwikkelen' voor hoogopgeleide professionals en managers. Bekijk het overzicht van onze opleidingen of neem contact op voor meer informatie. Volg ons ook via LinkedIn en Twitter.

Nieuws

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies