Zie Onderwijs

Executive Education Universiteit Twente

Met kennis maakt u het verschil!

Op zoek naar een parttime opleiding, master, cursus of masterclass naast uw werk? Professional Learning & Development Universiteit Twente is de executive education voor hoogopgeleide professionals en managers.

Een zeer goede opleiding met gelijkgestemden en hoog opgeleide collega's. Delen van ervaring en kennis leidt tot nieuwe of verbeterde inzichten.Jan Meijerink, Adviseur Finance & Control, Gemeente Oldenzaal

Online beschikbaar

De Universiteit Twente volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Heeft u vragen over één van onze opleidingen? Neem dan contact op met onze studieadviseur!

Studieadviseur Marjolein helpt u graag.
Mail nu

Waarom studeren bij de Universiteit Twente?

  • Combineren van parttime opleiding met werk en privé
  • Nieuwe 'state of the art' kennis verzamelen en delen
  • Colleges centraal in het land
  • Nieuw en ander netwerk ontwikkelen
  • Leren van anderen en andere organisaties
  • Parttime onderwijs in kleine groep deelnemers met boeiende achtergronden.

Master opleidingen & seminars

Wetenschappelijke kennis wordt toegepast in de praktijk en gecombineerd met uw eigen vraagstukken en ervaringen. Het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie, ervaringen uitwisselen en uw netwerk vergroten vormen de basis van onze opleidingen voor professionals en managers. Onze opleidingen zijn gecentreerd rondom de specialisaties Public Management en Risicomanagement

U kunt bij ons de volgende typen opleidingen volgen:

Begin vandaag nog aan een nieuwe stap in uw carrière

Nieuwe uitdagingen aangaan, kennis en inzichten verwerven en deze toepassen in uw eigen organisatie. Stap uit uw comfortzone!

Nieuw: Academische training in IT: AT-IT-UT 

Organisaties wordt de kans geboden om technisch georiënteerde professionals  in maximaal 1,5 jaar te laten omscholen tot volwaardige software developers.  Klik hier voor meer informatie!

Kies voor Professional Learning & Development Universiteit Twente, dé plek voor 'life long learning’ voor hoogopgeleide professionals en managers. Bekijk het overzicht van onze opleidingen of neem contact op voor meer informatie. Volg ons ook via LinkedIn.