Zie Onderwijs

Professional Learning & Development Centre

Met kennis maakt u het verschil!

Op zoek naar een deeltijd opleiding, master, cursus of masterclass naast uw werk? Professional Learning & Development Centre van de Universiteit Twente is de executive education voor hoogopgeleide professionals en managers.

Wetenschappelijke kennis wordt toegepast in de praktijk en gecombineerd met uw eigen vraagstukken en ervaringen. Het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie, ervaringen uitwisselen en uw netwerk vergroten vormen de basis van onze opleidingen voor professionals en managers.  

Kies de deeltijd opleiding die bij u past

Zet de volgende stap in uw carriére!
Jan Meijerink, Adviseur Finance & Control, Gemeente Oldenzaal
“Een zeer goede opleiding met gelijkgestemden en hoog opgeleide collega's. Delen van ervaring en kennis leidt tot nieuwe of verbeterde inzichten.”
Jan Meijerink, Adviseur Finance & Control, Gemeente Oldenzaal

Begin vandaag nog aan een nieuwe stap in uw carrière

Nieuwe uitdagingen aangaan, kennis en inzichten verwerven en deze toepassen in uw eigen organisatie. Stap uit uw comfortzone!

Kies voor Professional Learning & Development Centre Universiteit Twente, dé plek voor 'leven lang ontwikkelen' voor hoogopgeleide professionals en managers. Bekijk het overzicht van onze opleidingen of neem contact op voor meer informatie. Volg ons ook via LinkedIn en Twitter.

Nieuws