Opleidingen

Toekomstgericht Toezichthouden

TOEZICHTHOUDER ALS BASIS VOOR KRITISCHE KRACHT EN CONTINUïTEIT  

Opleidingsoverzicht

Diploma
Master Course Toekomstgericht Toezichthouden
Graad: none
Duur
6 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment
15 november 2018
Numerus fixus
Er is een numerus fixus van 12 plaatsen

cursus in deeltijd

Het aanvaarden van een functie als toezichthouder betekent verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijk zijn. Hoe geeft u vorm aan kritische kracht en continuïteit in een dynamische omgeving? In de Master Course Toekomstgericht Toezichthouden leert u hier alles over.

Start master course
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Neem een optie

Alle aspecten komen aan bod

De inhoud richt zich op financiële sturing, juridische en strategische aspecten en op de omgang met ethische dilemma’s en integriteit. Kortom: het krachtenveld waarin u acteert! In het programma ligt de nadruk op not-for-profit organisaties en public governance. Deze opleiding biedt 42 PE punten.

actueel thema

De rol van toezichthouder kent al enige tijd veel aandacht in de media. Het aanvaarden van toezichthouderschap vraagt steeds meer daadwerkelijke verantwoordelijkheid. Ook het selecteren van een nieuwe toezichthouder gebeurt vaak vanuit de context op ambities die de organisatie heeft. Wordt de kennis en het netwerk van de Raad voldoende benut en draagt het bij aan het succes van de organisatie? Uiteindelijk kan de continuïteit van organisaties op het spel staan, met ingrijpende financiële en maatschappelijke gevolgen.

Programma master course
De toezichthouder als strategisch partner
Bekijk het programma

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de Master Course Toekomstgericht Toezichthouden? Bekijk de leerdoelen en het deelnemersprofiel van deze opleiding. Praktische informatie vindt u bij het programma overzicht en de data, kosten en locatie. Of bent u benieuwd naar de docenten van de opleiding? Deze pagina's vindt u tevens links in de menubalk. Voor aanvullende vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Vragen? Advies nodig?
STUDIEADVISEUR MARJOLEIN HELPT U GRAAG.
Bel nu