HomeOnderwijsOnderwijs voor professionalsOpleidingenMaster Course Toekomstgericht Toezichthouden

Toekomstgericht Toezichthouden

Organisaties zijn voortdurend in beweging. Het vak van toezichthouder dus ook

Het aanvaarden van een functie als toezichthouder betekent verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijk zijn. Hoe geef je vorm aan deze verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving, waarvoor kritische kracht en continuïteit zo belangrijk zijn? In de Master Course Toekomstgericht Toezichthouden leer je hier alles over.

Non-stop stakeholdermanagement

Hoe zit het met jouw omgevingsbewustzijn? En jouw morele kompas? Agendeer jij de juiste thema’s in de gesprekken met het bestuur? Hoe is de verhouding tussen jou en de bestuurders en de andere toezichthouders? Als toezichthouder ben je voortdurend met stakeholdermanagement in de weer. Dat vraagt wat van je persoonlijke en professionele vaardigheden. In de opleiding Toekomstgericht Toezichthouden ga jij deze vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en aanscherpen.

Drs. Lieseth Bakker-Brusse, directeur Praktijkcentrum Procestechnologie

De mastercourse Toekomstgericht Toezichthouden heb ik als zeer waardevol en effectief ervaren. Een aanrader voor zoekende, beginnende en zittende commissarissen! Theorie en praktische handvatten zijn onderdeel van een goed verzorgd en volledig programma. Ik kijk uit naar de jaarlijkse terugkomdagen!

Drs. Lieseth Bakker-Brusse, directeur Praktijkcentrum Procestechnologie

Blijvend ontwikkelen - PE-punten

Met de master course Toekomstgericht Toezichthouden werk je aan je eigen toekomst. Deelname aan de opleiding levert je 42 punten op voor Permanente Educatie (PE-punten). Daarnaast blijf je je ontwikkelen in een learning community.

Voor wie?

Ben jij lid van een raad van commissarissen of een raad van toezicht van een organisatie in de publiek-private sector? Dan past deze opleiding bij jou. Ook als je deze rol nog niet vervult, maar wel ambieert, kun je meedoen. Je kunt op ieder niveau instappen en zo je eigen leerproces vormgeven.

Daarnaast is deze opleiding ook voor directeuren en bestuurders die heldere leerdoelen hebben geformuleerd om hun rol (of hun toekomstige rol) excellent te kunnen invullen. De groepsomvang bedraagt maximaal 15 personen.

Vragen over deze master course?
E.G.M. Veltman - van der Woning (Jacqueline)
PROGRAMMACOÖRDINATOR

Opleidingsoverzicht

Diploma
Master Course Toekomstgericht Toezichthouden
Graad: none
CROHO-code
Duur
8 maanden
Voltijd/deeltijd
Deeltijd
Taal
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
Instroommoment en aanmelddeadline
Instroommoment
30 november 2023
Aanmelddeadline
19 november 2023 (EU)
19 november 2023 (non-EU)
Aantal plaatsen
Er zijn 15 opleidingsplaatsen

Meer weten?

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies