Met een IBA diploma op zak ben je een academisch opgeleide, ondernemende en internationaal georiënteerde managementprofessional op junior niveau.

Je kunt onderzoek leiden en onder supervisie zakelijke oplossingen bedenken en uitvoeren; je bent klaar voor een loopbaan in het internationale zakenleven. Je kunt gaan werken voor een grote onderneming of een multinational. Of samen met anderen een eigen bedrijf starten. Of je plek vinden in het midden- en kleinbedrijf. De meeste afgestudeerden kiezen voor verdere specialisatie als bedrijfskundige op masterniveau voordat ze toetreden tot de arbeidsmarkt. Je bachelordiploma is daarvoor een perfecte springplank. 

Kom meer te weten over de carrièreperspectieven van International Business Administration.

Business Administration en andere masterprogramma’s

Met je bachelor in International Business Administration kun je onder meer een een- of tweejarige masteropleiding volgen. Een ideale keuze is de Master's in Business Administration hier aan de Universiteit Twente.

We bieden ook andere masteropleidingen die goed aansluiten op de bacheloropleiding IBA. Bekijk de pagina met onze masteropleidingen voor een overzicht van alle mogelijke masters bij de UT.

IBA is ook een uitstekende springplank voor andere masteropleidingen op universiteiten in Nederland en in het buitenland. Vaak kiezen onze studenten voor een vervolgopleiding aan de meest prestigieuze universiteiten in Europa of daarbuiten.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies