International Business Administration

Na de bachelor International Business Administration

Met je bachelordiploma op zak kun je aansluitend de masteropleiding Business Administration aan de Universiteit Twente gaan doen. Je kunt er ook voor kiezen om de arbeidsmarkt op te gaan. Mogelijkheden genoeg. Nieuwsgierig naar wat onze afgestudeerden zijn gaan doen? Lees hier hun ervaringsverhalen.

Aansluitende masteropleidingen aan de Universiteit Twente

Na de bacheloropleiding International Business Administration gaan de meeste studenten een een- of tweejarige master doen. De masteropleiding Business Administration, hier aan de Universiteit Twente, is de perfecte keuze.

IBA is ook een uitstekende opstap naar andere masteropleidingen in Nederland en het buitenland. Onze beste studenten gaan vaak verder studeren aan prestigieuze universiteiten in Europa, bijvoorbeeld in Kopenhagen, St. Petersburg of Parijs, of nog verder weg.

De arbeidsmarkt

Met een diploma International Business Administration van de Universiteit Twente heb je een flinke voorsprong op de arbeidsmarkt:

  • Je kennis van de internationale markt is heel waardevol voor bedrijven en multinationals die in deze globaliserende wereld opereren.
  • Dankzij de verschillende keuzevakken ben je op veel terreinen thuis. De combinatie van een uitgebreide opleiding met veel keuzevakken is de ideale voorbereiding voor een aansluitende masteropleiding.
  • Tijdens deze internationale, projectgerichte opleiding leer je effectief samen te werken met mensen uit verschillende culturen en met een uiteenlopende achtergrond. Bovendien spreek je vloeiend zakelijk Engels.
  • Dankzij de internationaal georiĆ«nteerde, projectgerichte opleiding en de praktische business cases beschik je over relevante praktische ervaring en veel contacten in het bedrijfsleven.

Als je de opleiding hebt afgerond, beschik je over een brede kennis van de internationale bedrijfskunde. Daarmee kun je complexe vraagstukken vanuit een academische invalshoek benaderen. Na het behalen van je diploma gaan er vele deuren voor je open. Je kunt bij een grote onderneming of multinational gaan werken, of bij een adviesbureau of vakbond, maar je kunt ook eerst een masteropleiding gaan doen.

Daan Giesen over zijn baan bij Bol.com

Chat offline (info)