Master Open Dag

Master Open Dag 17 november

Master Open Dag

Bijna een universitaire of hbo-bachelordiploma op zak? En popel je om je verder te verdiepen? Goed idee!

Open Dagen Universiteit Twente

Met welke master ga jij doorstuderen na het behalen van je (hbo-)bachelor? Ontdek in welke richtingen jij je kunt specialiseren tijdens de Master Open Dag op donderdag 17 november. Wil je erbij zijn? Schrijf je in en geef in het aanmeldformulier aan van welke masteropleiding(en) je een presentatie wilt volgen en of je iemand wilt meenemen.

PROGRAMMA EN UPDATES

Wat kun je verwachten van een Open Dag? Je kunt deelnemen aan diverse informatieve en inspirerende activiteiten. Volg een of twee presentaties van de master die je interesseert en stel al je vragen aan onze masterstudenten en docenten. Maak ook kennins met het uitgebreide sport- en verenigingsleven op de campus tijdens de campus tour.

Na jouw aanmelding sturen we je updates via e-mail over het programma of als er een wijziging in het programma plaatsvindt. 

CAMPUS UNIVERSITEIT

Onze campus is 146 hectare groot, ongeveer 200 voetbalvelden. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te studeren en je uit te leven. Van bibliotheken en state-of-the-art labs voor toponderzoek tot theater en sportvelden. Vrijwel elke denkbare sport kun je op de campus beoefenen, zoals honkbal, beachvolleybal, boogschieten en zelfs zwerkbal. Volg een campus tour tijdens de Open Dag en zie met eigen ogen wat de campus je te bieden heeft!

Data Open Dagen 2022

Op onderstaande data organiseren we, online of op onze campus, onze Open Dagen.

Event

Datum

Locatie

Bachelor Open Dagen

14 & 15 oktober

Campus

Online Bachelor Open Dag

16 november 

Online

Online Master Open Dag

16 november 

Online

Master Open Dag

17 november

Campus

Eerder dan de Master Open Dag kennismaken met een studie?

Er zijn genoeg alternatieven om te ontdekken of een opleiding - en de Universiteit Twente - bij je past! Bekijk onze studiekeuzekalender met alle mogelijkheden om hulp te krijgen bij jouw studiekeuze.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies