Master Open Dag

Master Open Dag

Met welke master ga jij doorstuderen na het behalen van je (hbo-)bachelor? Kom op donderdag 21 november 2024 naar Enschede en verdiep je in onze masteropleidingen en vele specialisaties. 

Wat kun je verwachten tijdens de Master Open Dag?

Je kunt meedoen aan diverse informatieve en inspirerende activiteiten. Volg een of twee presentaties van de masteropleiding(en) die je interesseren, praat met studenten en doe de Campus tour om te zien waar jij straks je studententijd doorbrengt.  

Opleidingspresentaties

Robotics, Health Sciences of Advanced Technology... naar welke master gaat je voorkeur uit? Schrijf je in voor een of twee opleidingspresentaties en stel al je vragen.

Overzicht masteropleidingen
Campus Tour

Je studententijd wordt onvergetelijk op onze prachtige campus. Je kunt hier bijna elke denkbare sport of culturele activiteit beoefenen, van schilderen en beachvolleybal tot toneelspelen en zwerkbal.

Benieuwd wat de campus allemaal te bieden heeft? Onze studenten leiden je graag rond!

Bezoek de Info Markt

Het verenigingsleven, de stad Enschede, woonruimte vinden... Op de Info Markt vind je alle belangrijke info over jouw toekomstige studententijd.

Met jouw bachelor doorstromen naar de UT

Benieuwd hoe je vanuit het hbo kunt doorstromen naar de Universiteit Twente? Of wil je weten of - en hoe - jouw bachelor aansluit met een pre-master? 

Volg de verdiepende sessie om 16:15 en kom meer te weten over jouw doorstroommogelijkheden!

Waarom een master aan de UT?

Al het onderwijs en onderzoek aan de Universiteit Twente is erop gericht om oplossingen te bedenken voor de grote uitdagingen van vandaag. Hoe kunnen we bijdragen aan een gezondere, slimmere en duurzamere wereld? Dat vergt een sterke combinatie van wetenschap, technologie en vooral ook: teamwork!

Bij de UT leer je over de grenzen van je eigen discipline heen te kijken en krachten te bundelen met studenten en professoren uit allerlei vakgebieden om actuele vraagstukken aan te pakken. Of het nu gaat over het verbeteren van voedselzekerheid in Afrika, het bedenken van een slimme app die patiënten met diabetes kan ondersteunen, of het realiseren van de transitie naar elektrische voertuigen. Met een masterdiploma van de UT kun jij het verschil maken!

Ontvang voor jou belangrijk nieuws

Wil je updates ontvangen die voor jou interessant zijn? Over het vinden van de juiste studie en onze Open Dagen bijvoorbeeld? Meld je dan aan!

Ontvang updates over onze studiekeuze-activiteiten

Vul je gegevens in en ontvang e-mails met informatie die je helpt bij jouw studiekeuze.

Vanaf nu houden we je op de hoogte! Als je de volgende informatie nog invult, kunnen we onze e-mails beter op je afstemmen.

Bedankt!
Je ontvangt vanaf nu onze e-mails.

37 Master's programma's

12.903 Studenten

100 Nationaliteiten

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies