Master Open Dag

Master Open Dag

Met welke master ga jij doorstuderen na het behalen van je (hbo-)bachelor? Kom op 16 november 2023 naar Enschede en verdiep je in onze masteropleidingen en vele specialisaties. 

Inschrijven Master Open Dag

Wil je erbij zijn? Hieronder kun je je registreren voor het event. 

Wat kun je verwachten tijdens een Master Open Dag?

Je kunt meedoen aan diverse informatieve en inspirerende activiteiten. Volg een of twee presentaties van de master die je interesseert, praat met studenten en doe de Campus Tour om te zien waar jij straks je studententijd doorbrengt. Na jouw aanmelding sturen we je updates via e-mail over het Open Dagen programma of bij eventuele wijzigingen. 

 • Timetable Master Open Dag
  • 14:30 - 15:30 | Campus Tour

   Wil je ontdekken waar jij je tijd als student straks doorbrengt? Om 14:30 kun je meelopen met de Campus Tour. Onze studenten leiden je graag rond over onze prachtige campus!

  • 15.30 - 17.00 | Info Markt en Meet & Eat

   In de kantine van gebouw De Waaier kun je de Info Markt bezoeken. Je vindt er informatie over diverse onderwerpen zoals het vinden van een studentenkamer, toelatingseisen, als hbo'er doorstromen naar een universitaire master en meer. Je kunt er ook een snack halen en jouw vragen stellen aan studenten.

  • 15:45 - 16:15 | Welkomstpresentatie

   We heten je van harte welkom en beginnen de Open Dag met een presentatie over de Universiteit Twente.

  • 17:15 - 18:15 | Opleidingspresentatie 1

   De opleidingspresentatie vindt plaats in het onderwijsgebouw van de masteropleiding waarvoor je je hebt ingeschreven.

  • 17:15 - 20:00 | Programma Info Markt

   Heb je vragen over een specifieke opleiding? Een Open Dag is de ideale kans om ze te stellen! Op de locatie(s) waar je een studiepresentatie volgt, vind je gedurende de hele Master Open Dag informatiestands over opleidingen, waar studenten klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden!

  • 18:45 - 19:45 | Opleidingspresentatie 2

   De opleidingspresentatie vindt plaats in het onderwijsgebouw van de masteropleiding waarvoor je je hebt ingeschreven.

Opleidingspresentaties

Robotics, Health Sciences of Advanced Technology... naar welke master gaat je voorkeur uit? Schrijf je in voor een of twee opleidingspresentaties en stel al je vragen.

Overzicht masteropleidingen
Campus Tour

Je studententijd wordt onvergetelijk op onze prachtige campus. Je kunt hier bijna elke denkbare sport of culturele activiteit beoefenen, van schilderen en beachvolleybal tot toneelspelen en zwerkbal.

Benieuwd wat de campus allemaal te bieden heeft? Onze studenten leiden je graag rond!

Mogelijkheden naast je studie

Op de UT stimuleren we je om je, naast je studie, persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Tal van activiteiten op de campus en in Enschede, zijn voor en door studenten georganiseerd.

Maak kennis met bekende voorbeelden, zoals de studententeams Green Team Twente en Solar Team Twente.

Bezoek de Info Markt

Het verenigingsleven, de stad Enschede, woonruimte vinden... Op de Info Markt vind je alle belangrijke info over jouw toekomstige studententijd.

Waarom een master aan de UT?

Al het onderwijs en onderzoek aan de Universiteit Twente is erop gericht om oplossingen te bedenken voor de grote uitdagingen van vandaag. Hoe kunnen we bijdragen aan een gezondere, slimmere en duurzamere wereld? Dat vergt een sterke combinatie van wetenschap, technologie en vooral ook: teamwork!

Bij de UT leer je over de grenzen van je eigen discipline heen te kijken en krachten te bundelen met studenten en professoren uit allerlei vakgebieden om actuele vraagstukken aan te pakken. Of het nu gaat over het verbeteren van voedselzekerheid in Afrika, het bedenken van een slimme app die patiënten met diabetes kan ondersteunen, of het realiseren van de transitie naar elektrische voertuigen. Met een masterdiploma van de UT kun jij het verschil maken!

Ontvang voor jou belangrijk nieuws

Wil je updates ontvangen die voor jou interessant zijn? Over het vinden van de juiste studie en onze Open Dagen bijvoorbeeld? Meld je dan aan!

Ontvang updates over onze studiekeuze-activiteiten

Vul je gegevens in en ontvang e-mails met informatie die je helpt bij jouw studiekeuze.

Vanaf nu houden we je op de hoogte! Als je de volgende informatie nog invult, kunnen we onze e-mails beter op je afstemmen.

Bedankt!
Je ontvangt vanaf nu onze e-mails.

37 Master's programma's

12.903 Studenten

100 Nationaliteiten

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies