Zie Nieuws

Afscheid van prof. Jaco van de Pol en prof. Boudewijn Haverkort

Jaco van de Pol neemt deze maand afscheid om dit najaar met zijn nieuwe baan bij Aarhus University in Denemarken te starten.

Naast zijn rol in onderzoek en in de organisatie van de faculteit, heeft Jaco zich altijd ingezet voor zowel de Bachelor- als de Masteropleiding. Binnen de Bachelor heeft Jaco meegewerkt aan de module Discrete Structures and Efficient Algorithms en coördineerde hij een aantal keer een van de Research Project tracks. In de Master gaf hij de vakken Software Security, Software Science, en Modelling and Analysis of Concurrent Systems 2.

Jaco is de oprichter van de masterspecialisatie Models and Tools for Verification (Computer Science), en van de track Dependable and Secure Computing (Twente Graduate School). Om verschillende redenen zijn beiden inmiddels opgegaan in andere programma’s, maar dat doet geen afbreuk aan Jaco’s bijdrage. Al met al staat Jaco bekend als een enthousiaste, toegewijde, breed georiënteerde en innovatieve docent. Wij zijn Jaco erg dankbaar voor zijn bijdragen aan het Computer Science programma.

Boudewijn Haverkort zal vanaf januari 2019 beginnen als decaan van de School of Humanities and Digital Sciences aan de Tilburg University. Ook Boudewijn is altijd erg actief geweest in het onderwijs, naast zijn rol in onderzoek en in de organisatie van de faculteit. Binnen de Bachelor coördineerde hij de module Cyberphysical Systems en speelde hij een belangrijke rol in modules van de opleidingen CREATE en ET; in de Master verzorgde hij de vakken Performance Analysis, Social Networks and Dependable Networking. Boudewijn staat bekend om zijn nauwkeurigheid en veeleisendheid en haalt het beste in zijn studenten naar boven. We zullen zijn bijdragen aan ons studieprogramma missen.  

Jaco en Boudewijn, we wensen jullie beiden het allerbeste in je loopbaan!

Namens de opleiding Computer Science,

Arend Rensink, opleidingsdirecteur.