Bedrijfsruimte huren

Als ondernemende universiteit zorgt de Universiteit Twente ervoor dat bedrijven een geschikte ruimte kunnen huren op of rondom de campus.

De gebouwen hebben verschillende functionaliteiten en faciliteiten, afhankelijk van de doelgroep.

High Tech Factory 

High Tech Factory is een unieke productiefaciliteit op de campus van de Universiteit Twente. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 5.000 m2. Bedrijven kunnen hier cleanrooms, hoogwaardige laboratoria en kantoorruimte huren. High Tech Factory is er voor hightech bedrijven die een volgende stap willen zetten: het opschalen en vermarkten van hun producten.  

Omdat hoogwaardige productieapparatuur kostbaar is en vaak moeilijk te financieren heeft High Tech Factory een apparatuurfonds: High Tech Fund. Dit fonds stelt bedrijven in staat deze apparatuur te leasen zodat zij niet zelf in één keer een grote investering hoeven te doen. Contactpersonen en telefoonnummers vindt u op de website van de High Tech Factory.

The Gallery

In het voormalig gebouw van Chemische Technologie is een modern centrum voor innovatieve bedrijven gevestigd: The Gallery. Deze 300 meter lange etalage voor kennisintensieve bedrijvigheid ligt midden in het kloppende hart van Kennispark Twente. The Gallery beschikt over de unieke combinatie van hardware (bedrijfsruimte), software (directe toegang tot kennis, kapitaal en kunde) en services (facilitaire dienstverlening). In het gebouw bevinden zich ook ondernemersloketten. Voor meer informatie over verhuur van kantoren in de Gallery: Rob de Koning, tel. 053 483 63 55.