Food & Cognition | Het Online MKB Café: Eiwittransitie en consument | Sessie 5 (van 8)Om daadwerkelijk een versnelde eiwittransitie te realiseren is enerzijds voldoende informatie nodig over de positieve kanten daarvan voor een duurzame en verantwoorde voedselvoorziening en de positieve effecten op de gezondheid en het milieu. Daarnaast zijn consumentenbeleving en smaak van het product zeer belangrijke factoren die uiteindelijk de doorslag zullen geven of consumenten overgaan tot aankoop van voedsel gebaseerd op duurzame eiwitbronnen. Welke alternatieve producten zijn er nu al voor handen en welke worden er ontwikkeld voor de toekomst? Hoe kunnen die producten zodanig worden aangeboden dat ze een natuurlijke keuze worden voor een brede groep consumenten? Welke beleving, imago en context zijn hiervoor nodig? In deze sessie van het MKB-café gaan we hierover in gesprek met onderzoekster Stacy Pyett van Wageningen Universiteit & Research en ondernemer Marc Arts van GreenFood50.Lees meer
Campus TalksIn het voorjaar van 2020 lanceerde de Universiteit Twente de online talkshow Campus Talks. Het tweede seizoen komt er nu aan. Techniekfilosoof prof. Peter-Paul Verbeek gaat op 2 februari in gesprek met de nieuwe UT-rector Tom Veldkamp en met natuurkundige Hans Hilgenkamp.Lees meer
Food & Cognition | Het Online MKB Café: Eiwittransitie en consument | Sessie 5 (van 8)
Campus Talks
Going Dutch
START Programma voor beginnende ondernemers
Science Cafe Enschede-Grafentheorie: van NS tot virus
Mark Rutte: portret van de premier
Campus Talks
Mysterie van donkere materie
Master Open Dag
Bachelor Open Dagen
Energietransitie in Twente
Campus Talks