HomeOrganisatie

Organisatie

De Universiteit Twente is de plek waar talent zich het best ontplooit. Onze studenten en medewerkers staan centraal. Zij zorgen samen voor baanbrekend onderzoek, relevante innovatie en inspirerend onderwijs. 

Nieuwsgierig? Lees hier meer over ons profiel, onze visie en onze rijke geschiedenis. Meer over onze organisatie vind je onder Organisatiestructuur en Feiten en Cijfers, met een overzicht van de belangrijkste eenheden binnen onze universiteit, ons jaarverslag en de belangrijkste kengetallen. Zoek je een specifieke persoon? Kijk dan op onze People Pages (telefoongids)

Onze campus is niet alleen een ideale voedingsbodem voor doorbraken op het gebied van onderwijs en onderzoek, maar is ook een bruisende en inspirerende ontmoetingsplek. Bezoek Nieuws en Events voor het laatste nieuws en de aankomende evenementen. 

Om tot innovatief en inspirerend onderwijs te komen, hebben wij onze partners nodig. Bij Partners en Netwerk vind je onze belangrijkste onderzoeks- en onderwijspartners. Meer informatie over samenwerking met de UT is te vinden bij Business

Wil jij ook een leuke, interessante en uitdagende baan op onze bruisende campus? Kijk dan op Werken bij de UT. Op zoek naar een passende studie? Onder Onderwijs vind je alles over studeren bij de UT.