Organisatie

Organisatie

De Universiteit Twente is de plek waar talent zich het best ontplooit. Onze studenten en medewerkers staan centraal. Zij zorgen samen voor baanbrekend onderzoek, relevante innovatie en inspirerend onderwijs. 

Nieuwsgierig? Lees hier meer over ons profiel, onze visie en onze rijke geschiedenis. Meer over onze organisatie vind je onder Organisatiestructuur en Feiten en Cijfers, met een overzicht van de belangrijkste eenheden binnen onze universiteit, ons jaarverslag en de belangrijkste kengetallen.

Onze campus is niet alleen een ideale voedingsbodem voor doorbraken op het gebied van onderwijs en onderzoek, maar is ook een bruisende en inspirerende ontmoetingsplek. Bezoek Nieuws en Events voor het laatste nieuws en de aankomende evenementen. 

Om tot innovatief en inspirerend onderwijs te komen, hebben wij onze partners nodig. Bij Partners en Netwerk vindt je onze belangrijkste onderzoeks- en onderwijspartners. Meer informatie over samenwerking met de UT is te vinden bij Business

Wil jij ook een leuke, interessante en uitdagende baan op onze bruisende campus? Kijk dan op Werken bij de UT. Op zoek naar een passende studie? Onder Onderwijs vind je alles over studeren bij de UT.


Vind een UT-medewerker
Telefoongids

Zoek medewerker op naam, afdeling, gebouw en/of telefoonnummer

route-plattegrond
Routeinformatie bezoekers
Route & Plattegrond Campus

Onze routeinformatie en plattegrond helpen de weg naar de campus te vinden.

Route Information
utwente
Contact

Universiteit Twente
Postbus 217
7500 AE Enschede

Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

053 489 9111
info@utwente.nl