HomeEvenementenOnline informatiebijeenkomst deeltijdopleiding Public Management

Online informatiebijeenkomst deeltijdopleiding Public Management

De volgende stap voor bestuurders, leidinggevenden en managers in de publieke sector.

Op donderdag 10 oktober van 12:00 uur tot 13:00 uur vindt er een online informatiebijeenkomst plaats voor de deeltijdopleiding Public Management. Hier kun je inhoudelijke vragen stellen aan de programmamanager van de opleiding en kennismaken met een alumnus. Bekijk het programma van de informatiebijeenkomst hier

Professional Learning & Development Centre (PLD) is dé plek voor 'lifelong learning’ voor hoogopgeleide professionals en managers. Het aanbod bestaat uit masterclasses, deeltijd masteropleidingen en incompany trajecten. 

Online informatiebijeenkomst deeltijdopleiding Public Management
Registreer