Master Public Management

Op donderdag 18 juni vindt er een informatiebijeenkomst plaats voor de parttime Master Public Management, op de campus van de Universiteit Twente. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een korte introductie over de opleidingen van de programmamanager van Professional Learning & Development, Universiteit Twente. Ook kunt u vragen stellen aan één van de docenten en huidige deelnemers van de Master Public Management. 

Het aantal plaatsen voor de bijeenkomst is beperkt, dus meldt u vandaag nog aan!

Praktische informatie

Datum: donderdag 18 juni 2020

Tijdstip: 10.30 uur tot 14.30 uur

Locatie: Universiteit Twente, gebouw U Parkhotel (Enschede)

Een plattegrond van de campus vindt u hier. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden, ook met het openbaar vervoer is Universiteit Twente goed bereikbaar.  

Programma

Heeft u vragen over het programma van de informatiebijeenkomst? U kunt contact opnemen met studieadviseur Marjolein van der Leer.

10:30 - 10:45

Inloop

Ontvangst (Atrium)  

Programmacoördinator Jacqueline Veltman

10:45 - 12:30

Toelichting op inhoud en organisatie Master Public Management

Programmamanager Michel Linnenbank

12:30 - 13:30

Onder het genot van een lunchbuffet zullen kandidaat Masters van onze Master Public Management en Risicomanagement de resultaten van hun onderzoek en/of ontwerp met u delen. Zij zijn allen werkzaam in het private en publieke domein en nemen u graag mee met de vraagstukken, waarmee zij in de werkpraktijk zijn geconfronteerd en de wijze waarop zij hiervoor passende oplossingen hebben gevonden. Inzichten en kennis welke ook voor uw organisatie interessant kunnen zijn en u een beeld geven waar deelnemers tijdens hun opleiding bij PLD aan hebben gewerkt.

Lunch (Atrium)

Posterpresentatie & ontvangst kandidaten diploma-uitreiking  


13:30 - 14:30

Mini-college

Dr. Michiel Ehrenhard 

INFORMATIEBIJEENKOMST

Professional Learning & Development (PLD) organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor zij die vorm en inhoud willen geven aan een leven lang leren. Tijdens deze bijeenkomsten wordt nadere informatie gegeven over onze masters, masterclasses en – courses welke individueel of intern binnen uw organisaties (incompany) door ons worden verzorgd. Tevens laten wij u kennis maken met (oud-)deelnemers om hun ervaringen met u te delen en laten wij door middel van posterpresentaties van pas-afgestudeerde deelnemers zien op welke wijze onze activiteiten van praktische toegevoegde waarde zijn voor hun eigen organisatie. Ook laten wij u door middel van een mini-college ervaren hoe wij in onze programma’s de meest actuele kennis en onderzoek op interactieve wijze delen met onze deelnemers en organisaties.  

Brochure Master Public Management aanvragen?

Wilt u vooraf nog meer informatie over de Master Public Management? Vraag helemaal onderaan deze pagina, onder het kopje 'download brochure' de digitale brochure aan.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Geïnteresseerd? Meldt u aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Heeft u vragen of wilt u contact over de aanmelding voor deze informatiebijeenkomst? U kunt ons bellen op 053-489 1275 of mailen naar professional-learning@utwente.nl.