Master Public Management

Op donderdag 18 juni vindt er een online informatiebijeenkomst plaats voor de parttime Master Public Management. Hier kunt u inhoudelijke vragen stellen aan de programmamanager van de opleiding. Ook kunt u vragen stellen aan huidige deelnemers en alumni van de Master Public Management. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 18 juni 2020

Tijdstip: 11.00 uur tot 14.00 uur

Locatie: Online webinar

Programma

Heeft u vragen over het programma van de informatiebijeenkomst? U kunt contact opnemen met studieadviseur Marjolein van der Leer.

10:55 - 11:00

Inloop webinar room

Programmacoördinator Jacqueline Veltman

11:00 - 12:00

Toelichting op inhoud en organisatie Master Public Management. U wordt ook in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen over de opleiding.

Programmamanager Michel Linnenbank

Programmacoördinator Jacqueline Veltman

12:00 - 12:30

U wordt in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan huidige deelnemers en alumni.

Alumni en deelnemers Master Public Management

12:30 - 13:00

Pauze (lunch/koffie break)


13:00 - 14:00

Mini-college

Dr. Michiel Ehrenhard 

INFORMATIEBIJEENKOMST

Professional Learning & Development (PLD) organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor zij die vorm en inhoud willen geven aan een leven lang leren. Tijdens deze bijeenkomsten wordt nadere informatie gegeven over onze masters, masterclasses en – courses welke individueel of intern binnen uw organisaties (incompany) door ons worden verzorgd. Tevens laten wij u kennis maken met (oud-)deelnemers om hun ervaringen met u te delen en laten wij door middel van posterpresentaties van pas-afgestudeerde deelnemers zien op welke wijze onze activiteiten van praktische toegevoegde waarde zijn voor hun eigen organisatie. Ook laten wij u door middel van een mini-college ervaren hoe wij in onze programma’s de meest actuele kennis en onderzoek op interactieve wijze delen met onze deelnemers en organisaties.  

Brochure Master Public Management aanvragen?

Wilt u vooraf nog meer informatie over de Master Public Management? Vraag helemaal onderaan deze pagina, onder het kopje 'download brochure' de digitale brochure aan.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meldt u aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Heeft u vragen of wilt u contact over de aanmelding voor deze informatiebijeenkomst? U kunt ons bellen op 053-489 1275 of mailen naar professional-learning@utwente.nl.