Master Public Management

Informatiebijeenkomst

Master Public Management

22 maart beginnen de volgende masterclasses HR-management & InnovatiePubliek Opdrachtgeverschap en Financieel Management & Bedrijfsvoering en kunt u instromen in de Master Public Management. De masterclasses kunt u zowel afzonderlijk of als volledige parttime opleiding volgen. Voor geïnteresseerden organiseren wij daarop om 15 juni een informatiebijeenkomst op de campus van de Universiteit Twente .

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een korte introductie over de opleidingen van de programmamanager van Professional Learning & Development, Universiteit Twente. Ook kunt u vragen stellen aan één van de docenten en huidige deelnemers van de Master Public Management. 

Het aantal plaatsen voor de bijeenkomst is beperkt, dus meldt u vandaag nog aan!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: vrijdag 15 juni 2018

Tijdstip: 10.30 uur tot 14.30 uur

Locatie: Universiteit Twente, gebouw Ravelijn (Enschede)

Een plattegrond van de campus vindt u hier. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden, ook met het openbaar vervoer is Universiteit Twente goed bereikbaar.  

Programma

Heeft u vragen over het programma van de informatiebijeenkomst? U kunt contact opnemen met studieadviseur Marjolein van der Leer.

10:30 - 10:45

Inloop

Ontvangst (Atrium)  

Programmacoördinator Jacqueline Veltman, programmamanager Rita de Wit - Jonkeren

10:45 - 11:45

Toelichting op inhoud en organisatie Master Public Management

Programmamanager Rita de Wit-Jonkeren, programmacoördinator Jacqueline Veltman

12:30 - 13:30

Onder het genot van een lunchbuffet zullen kandidaat Masters van onze Master Public Management en Risicomanagement de resultaten van hun onderzoek en/of ontwerp met u delen. Zij zijn allen werkzaam in het private en publieke domein en nemen u graag mee met de vraagstukken, waarmee zij in de werkpraktijk zijn geconfronteerd en de wijze waarop zij hiervoor passende oplossingen hebben gevonden. Inzichten en kennis welke ook voor uw organisatie interessant kunnen zijn en u een beeld geven waar deelnemers tijdens hun opleiding bij PLD aan hebben gewerkt.

Lunch (Atrium)

Posterpresentatie & ontvangst kandidaten diploma-uitreiking  


13:30 - 14:30

In dit bijzondere minicollege zal Vanessa Evers een inleiding verzorgen over de impact van robotica op het persoonlijk leven, organisaties en de samenleving. Welke risico’s en kansen biedt dit voor het bedrijfsleven en op welke rol kan de overheid op dit gebied spelen.

Vanessa neemt hierbij de theorieën op het gebied van menselijk gedrag uit de sociale psychologie als vertrekpunt en onderzoekt of er vergelijkbare processen zich voordoen, wanneer er interacties is met technologie.

Mini-College (RA1501)

Hoogleraar Prof.dr. Vanessa Evers, Universiteit Twente

Informatiebijeenkomst

Professional Learning & Development (PLD) organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor zij die vorm en inhoud willen geven aan een leven lang leren. Tijdens deze bijeenkomsten wordt nadere informatie gegeven over onze masters, masterclasses en – courses welke individueel of intern binnen uw organisaties (incompany) door ons worden verzorgd. Tevens laten wij u kennis maken met (oud-)deelnemers om hun ervaringen met u te delen en laten wij door middel van posterpresentaties van pas-afgestudeerde deelnemers zien op welke wijze onze activiteiten van praktische toegevoegde waarde zijn voor hun eigen organisatie. Ook laten wij u door middel van een mini-college ervaren hoe wij in onze programma’s de meest actuele kennis en onderzoek op interactieve wijze delen met onze deelnemers en organisaties.  

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meldt u aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Heeft u vragen of wilt u contact over de aanmelding voor deze informatiebijeenkomst? U kunt ons bellen op 053-489 1275 of mailen naar professional-learning@utwente.nl.

Vul hier uw gegevens in.
Chat offline (contact)