Master Public Management

Online informatiebijeenkomst Master Public Management

MANAGEMENT IN DE PUBLIEKE SECTOR IS CONTINU IN BEWEGING. BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE VORM VAN LEIDERSCHAP?

We leven in een hectische tijd waarin publieke en non-profit organisaties steeds sneller veranderen. Diverse maatschappelijke, sociale en digitale ontwikkelingen vragen om een andere houding van de publieke professional. Omgaan met mondigere burgers, de impact van digitalisering en de invloed van Europa, om maar enkele voorbeelden te noemen. De parttime Master Public Management helpt je op deze ontwikkelingen in te spelen als een strategische, pro-actieve en maatschappelijk betrokken leider.

Peter van Buijtenen, regiodirecteur Douane Roosendaal

De opleiding gaf me een veel scherper beeld van onze organisatie. Wat ik eerst deed met mijn boerenverstand, kan ik nu onderbouwen met theorie.

Peter van Buijtenen, regiodirecteur Douane Roosendaal

Deze master is dé parttimeopleiding voor (aankomende) managers, leidinggevenden en bestuurders in de publieke sector, die naast hun werk willen studeren. 

Je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere masterclasses los te volgen, zonder door te stromen naar de volledige master Public Management.

Ontvang digitale brochure
Master Public Management in een notendop
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Online infosessie

De volgende online informatiebijeenkomst is in juni.

Meerwaarde voor je organisatie

Met deze opleiding krijg je kennis en inzicht vanuit diverse wetenschapsgebieden (zoals organisatiewetenschappen, HR, bestuurskunde, beleidskunde, financieel management) rond diverse grote transformatie vraagstukken die waardevol zijn voor zowel jouw eigen professionele ontwikkeling als voor jouw organisatie. Er is alle ruimte voor jouw eigen vraagstukken, waardoor je actuele wetenschappelijke inzichten direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. 

Monique van Esterik, Directeur Sociaal Domein bij gemeente Dronten

De opdrachten bestonden hoofdzakelijk uit onderzoeken en essays waarbij we aan de slag gingen met een casus uit onze praktijk. Daardoor heb je in de praktijk direct wat aan de kennis.

Monique van Esterik, Directeur Sociaal Domein bij gemeente Dronten

Studeren naast je werk: goed te combineren

Deze master is flexibel ingericht, zodat het goed is te combineren met jouw baan. Je bepaalt zelf in welke volgorde je studeert en kunt instromen bij de start van elke masterclass. Je kunt de master in tweeënhalf jaar afronden, maar je kunt ook kiezen voor een langer en minder intensief opleidingstraject. Lees meer over de opbouw van het programma en de studiebelasting.

Voor wie?

Deelnemers aan de Master Public Management (en masterclass deelnemers) werken als manager of bestuurder, strategische beleidsmedewerker of strategische adviseur in de publieke sector (overheid, publieke uitvoerings -organisaties, non-profit organisaties), of ambiëren een dergelijke functie in de toekomst.

Locatie: Utrecht & Enschede

De masterclasses in de master Public Management vinden deels plaats op de campus van de Universiteit Twente in Enschede en deels in het La Vie Meeting Center in Utrecht. Beide locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en per auto. 

Meer weten?

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies