HomeEvenementenTry-out tour 29e Groninger Studenten Cabaret Festival
Groninger Studenten Cabaret Festival
Groninger Studenten Cabaret Festival

Try-out tour 29e Groninger Studenten Cabaret Festival Isabel Nolte, Roovers en van Leeuwen + verrassingsact

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd.

Dit festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Tijdens de Try-out tour laten de kersverse deelnemers aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Dé grote droom van de jonge deelnemers is om door te breken in de cabaretwereld, net zoals hun voorgangers Theo Maassen en Jochem Myjer. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen! 

De zes deelnemers van het 29e Groninger Studenten Cabaret Festival zijn: Roovers en van LeeuwenRajko en zijn broerMartijn KardolZij en ikJulian Verbeek en UT-Alumnus Isabel Nolte!

Op woensdag 16 september treden bij ons op: Julian Verbeek, Martijn Kardol en Zij en ik, op donderdag 17 september Isabel NolteRoovers en van Leeuwen en een verrassingsact.

Rajko en zijn broer zijn helaas verhinderd.

Prijzen

Studenten€ 7,50
Studenten met UnionCard€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Externen€ 10,-
Externen met CJP / CampusCard€ 7,50
Try-out tour 29e Groninger Studenten Cabaret Festival Isabel Nolte, Roovers en van Leeuwen + verrassingsact
Bestellen