Human Resources

We connect and inspire people to create impact

De Universiteit Twente biedt jou als medewerker graag een stimulerende omgeving waarin je kunt excelleren in je vakgebied. Een inspirerende, uitdagende, flexibele en duurzame omgeving voor (wetenschappelijk) talent. De dienst HR faciliteert faculteiten, eenheden en medewerkers hierin. Op deze pagina vind je een toelichting op onze kernactiviteiten en hele praktische handvatten die je nodig hebt als medewerker van de universiteit. 

Voor ontwikkelingsvragen kijk bij het online leren platform GoodHabitz
Naar de applicatie

WNRA

Vanaf januari 2020 verandert de rechtspositie van de UT van het ambtenarenrecht naar het arbeidsrecht als gevolg van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra). Meer informatie en wat er voor jou als medewerker van de Universiteit Twente verandert, hebben wij in een overzicht van meest gestelde vragen verzameld. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, stel je vraag dan via wnra-hr@utwente.nl.

Veel gestelde vragen rondom de Wnra
NAAR de FAQ’S WNRA

Welzijnsonderzoek

De afgelopen periode is er een welzijnsonderzoek uitgevoerd onder medewerkers van de UT. Het reponspercentage is 47%. UT medewerkers zijn over het algemeen redelijk tevreden (7,2 op een schaal van 1 tot 10). Zijn er vragen of suggesties over de uitkomst van dit onderzoek mail dan naar: wellbeing-hr@utwente.nl

Resultaten Welzijnsonderzoek
Het volledige rapport vind je hier