ARTEZ - MASTER (c) Erik Franssen

De allereerste in een reeks van drie klassieke concerten in 2019-2020!

Deze internationaal samengestelde groep volgt een masteropleiding, waar binnen ze andere manieren exploreren om zich te presenteren op het podium. Context, creativiteit en communicatie zijn hierin leidende begrippen.

De wereld verandert continu, en daarom onderzoeken musici steeds nieuwe manieren om zich te verbinden met hun publiek. Deze studenten zijn niet zomaar musici, ze zijn meer! Creativiteit, inspiratie en kwaliteit combineren ze zonder beperkingen. Het resultaat: een cross-over tussen verschillende persoonlijkheden en kunsten. Niet alleen muziek is deel van het programma, maar het publiek zal in combinatie met ander media unieke verhalen beleven van begin tot eind. Wees welkom om hier deel vanuit te maken.

INSPIRATIEAVOND

Het Musica Silvestra Orkest (MSO) koos dit concert als inspiratieavond; alle leden mogen gratis naar deze voorstelling.

EET JE MEE?

Voor wie er een compleet avondje uit van wil maken is er nu de Vrijhof Dinner Deal!
Lees meer/bestel.

Studenten€ 5,-