Evenementen

CuriousU International summer school

CuriousU combineert een summerschool met een festival en biedt daardoor een unieke ervaring: academische cursussen, muziek, sport, theater, inspirerende sprekers. We hebben het allemaal. De laatste editie van CuriousU was een groot succes met meer dan 260 deelnemers uit 40 landen wereldwijd. CuriousU vindt plaats op 13 - 22 augustus, 2017!

Laat je inspireren door de after movie van afgelopen jaar:

Wat kost het?

We bieden een compleet pakket aan met daarin de course, het festivalprogramma, voedsel en een accommodatie! Lees meer over de verschillende accommodaties, onze courses en de kosten voor deelname. Deze informatie is in het Engels.

Een festival?

Naast onze courses zijn er ook inspirerende sprekers, entertainment en een sociaal programma. Dit alles vindt plaats op de levendige University of Twente campus. Bekijk nu het CuriousU programma (in het Engels).


Meer informatie in het Engels
Ga door naar de Engelse pagina van CuriousU.
Meer informatie