HomeEvenementenHaramBix 2016
volleybal

HaramBix 2016

De BIX is al sinds 1985 hét jaarlijkse toernooi van Harambee. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen die mee wil doen, dus ook niet-leden van de vereniging zijn van harte welkom!

De BIX is van vrijdagavond tot zondagmiddag en vind plaats in februari, en bestaat uit een weekend vol feesten, volleyballen, gezelligheid en heel veel lol.
Vrijdagavond is er een knallend openingsfeest, waarna de hele zaterdag gevolleybald wordt.
Zaterdagavond wordt er een grote activiteit georganiseerd en wordt er uiteraard weer hard gefeest!
Na een zondag volleyballen zullen de beste teams het tegen elkaar opnemen in een ‘verrassende’ finale!

De BIX heeft elk jaar een thema.
Zoek een team van minstens zes mensen met minimaal één dame, een mooie outfit die zo extravagant is als mogelijk en kom lekker volleyballen en feesten.

BIX 2016

Ho ho hoooo, "Merry BIXmas"!!! Het BIX-thema 2016 is bekend, dus laat de kerstmuts en de warme truien maar buiten de kast, laat de slee maar buiten staan, schenk een lekker kopje glühwein in en laat je lekker opwarmen voor de haard!

Houd het weekend van 19 t/m 21 februari vrij jouw agenda, vorm een team van minimaal 6 personen (met minimaal 1 dame) en schrijf je in, want dit toernooi mag je niet missen! All we want for BIXmas is YOU!

Inschrijven kan door te mailen naar bix@harambee.nl
Dit kan uiterlijk 5 februari.

Houd de website in de gaten en volg ons op facebook voor vorderingen. Heb jij vragen of moeite met het vinden van een team, mail dan naar bix@harambee.nl.