Een vervolgstudie in wetenschap en technologie? Speciaal voor vwo-meiden organiseert de University of Twente een leuke infomiddag met bonbons ;)

Hallo dame uit 4,5, of 6 vwo!! Heb jij gekozen voor een NT en/of NG profiel zodat je alle mogelijkheden voor een vervolgopleiding open houdt? Slimme keuze! Als je later technologie wilt gebruiken om te werken aan wereldwijde problemen en vraagstukken dan is een bachelor aan de University of Twente wat voor jou! De University of Twente organiseert hiervoor jaarlijks een High Tech High Tea. Een gezellige middag vol boeiende presentaties, workshops én cake, gebak en bonbons! 

Tijdens speeddates vraag je studentes die een opleiding aan de University of Twente volgen, het hemd van het lijf. Waarom vinden ze hun studie zo leuk? Wat kan je er later mee? Ze vertellen ze je graag.

De vorige editie vond plaats op 11 oktober 2017. De datum voor de volgende editie is nog niet bekend, maar door de video hieronder te bekijken kun je alvast een indruk krijgen van wat de High Tech High Tea is.

Programma vorige editie

Algemeen

13:00

Ontvangst & aanmelding (in de foyer van gebouw Waaier)

13:30

Opening door UT-promovenda Boukje de Gooijer

Voor jou

14:45

Speeddates en workshopronde 1   Kies uit vijf workshops:

  • SMART Logistics 
  • SMART Health
  • SMART Energy 
  • SMART Data
  • SMART Robotics

15:45

Speeddates en workshopronde 2

16:45

Speeddates en workshopronde 3

17:30

Afsluiting

Voor ouders

14:45

Presentatie

15:30

Campusrondleiding

17:00

High Tech High Tea

17:30

Afsluiting

Boukje de Gooijer
Promovenda Mechanical Engineering

Boukje vertelt over haar eigen studiekeuze. Na het vwo volgde ze de brede bachelor Advanced Technology en daarna de master Mechanical Engineering. Nu doet ze onderzoek naar Smart Factories. Wat “slimme fabrieken” zijn, legt je deze middag uit aan de hand van kaas, luiers en lego!

Chat offline (info)