Meiden en techniek? Ja! Speciaal voor vwo-meiden die ‘iets’ hebben met techniek en er misschien wel in verder willen, organiseert de University of Twente de High Tech High Tea.

Dit jaar vond de High Tech High Tea plaats op 19 oktober. Het was tevens de afrondende middag voor de Tech Bootcamp, een driedaags kamp. Ben jij als slimme meid benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben aan technische opleidingen? Wat die opleidingen zo ongeveer inhouden? En wat je er later in de praktijk mee kunt? Houdt deze website dan in de gaten voor de nieuwe datum in 2017!

Kun je niet wachten? Bekijk dan de andere oriënterende activiteiten die we aanbieden voor het maken van de juiste studiekeuze.

High Tech High Tea

De High Tech High tea is een gezellige bijeenkomst waar je samen met andere meiden kunt deelnemen aan leuke workshops. Bovendien kun je hier speeddaten met vrouwelijke technische studenten. Aan hen kun je al je vragen stellen over de technische opleidingen die de University of Twente aanbiedt. O ja, en dat alles speelt zich natuurlijk af onder het genot van een kopje thee met muffins, cupcakes en andere lekkere hapjes. 

Programma

De datum en het programma voor de High Tech High Tea in 2017 zijn nog niet bekend. 

KOSTEN

Deelname aan de High Tech High Tea is gratis. 

Chat offline (info)