HomeNieuwsZo onderhandel je met criminelen... en kleuters

Zo onderhandel je met criminelen... en kleuters

Tijdens een onderhandeling kunnen de spanningen aardig hoog oplopen. Maar wat als er echte mensenlevens op het spel staan? Politie-onderhandelaar Heidi Nieboer weet als geen ander hoe het is om in zo'n situatie te zitten. Met behulp van de wetenschappelijke theorieën van UT-hoogleraar Ellen Giebels brengt ze dit soort heftige zaken tot een goed einde. Wil je weten hoe zij te werk gaan? In de nieuwste aflevering van Universiteit van Nederland zet Ellen tien manieren op een rij hoe je de ander het beste kan beïnvloeden, inclusief spannend rollenspel. Knoop ze goed in je oren, want deze tips kunnen je thuis waarschijnlijk ook nog goed van pas komen. 

Deze aflevering is niet alleen op YouTube te vinden, maar ook te beluisteren via vrijwel diverse podcastkanalen, zoals Spotify, Apple Podcast en Luisterhuis.