HomeNieuwsRoadmaps Proactis, MYHR AFAS en Unit4 online beschikbaar
Roadmap

Roadmaps Proactis, MYHR AFAS en Unit4 online beschikbaar

De UT heeft in de afgelopen vier jaar, drie van haar instellingssystemen vernieuwd. Proactis, MYHR AFAS en Unit4. Een nieuw systeem gaat in veel gevallen samen met nieuwe processen en nieuwe werkwijze wat voor iedereen wennen is. Maar het zal je vast ook niet ontgaan zijn dat de inrichting op sommige onderdelen verbeterd kan worden.

Continu verbeteren
De afdelingen CFM, HR en Finance hebben de afgelopen periode daarom niet alleen gewerkt aan continue optimalisatie in samenwerking met key-users en verbeterteams, maar ook aan een manier om transparant te maken waar precies aan wordt gewerkt en waarom. In zogenoemde roadmaps per systeem vind je welke acties, wanneer genomen worden, wat de doelgroep is van de verbetering en vanuit welke (klankbord)groep gevraagd is om dit op te pakken. 

Roadmaps
De afzonderlijke roadmaps kun je vinden via de de P2P pagina, de pagina van AFAS en die van Unit4. Het structureel werken aan verbetering blijft, om die reden worden de roadmaps ook periodiek aangepast. 

Vragen en suggesties
Mocht je geen key-user of in een verbeterteam zitten maar wel graag je feedback willen doorgeven of een vraag hebben neem dan contact op met HR Services voor MYHR, p2p@utwente.nl voor Proactis en unit4@utwente.nl voor suggesties voor Unit4.