HomeNieuwsResilience Reflection #16: Circulaire Economie

Resilience Reflection #16: Circulaire Economie

In de Resilience Reflections van deze week gaat Devrim Yazan beschrijft hoe de overgang naar een circulaire economie niet alleen de kwetsbaarheid voor verstoringen in onze toeleveringsketens vermindert, maar ook de afhankelijkheid van nieuwe grondstoffen vermindert en de financiële stabiliteit bevordert.

In deze wekelijkse serie van het Resilience@UT programma delen UT-onderzoekers hun persoonlijke reflecties op actuele gebeurtenissen en trends die van invloed zijn op ons dagelijks leven, waarbij ze de implicaties voor 'resilience' verkennen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur zelf. 

De Resilience Reflections zijn alleen in het Engels beschikbaar. Klik hier om naar de Engelse versie te gaan.