Zie Nieuws

Over één jaar is het zover! Special Olympics Nationale Spelen in Twente en bij de UT

Over exact één jaar - in het weekend van 10 t/m 12 juni 2022 - staat heel Twente en onze campus in het teken van de Special Olympics Nationale Spelen. Het grootste nationale sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Met maar liefst 25 sporttoernooien in 14 Twentse gemeenten reizen meer dan 3.000 atleten en coaches af naar Twente.  

Promotie

Om dit moment te markeren heeft de organisatie op een geheel eigen wijze de countdown ingezet afgelopen donderdag 10 juni. Met vijf Special Olympics atleten in de hoofdrol kan heel Nederland de promotie van dit evenement vanaf vandaag niet meer missen. Twee enorme Müller Trucks zijn volledig omgetoverd met de Special Olympics boodschap 'We are Special'. Bekijk de video van het countdown moment hieronder. 

Olympische vlag naar Twente

Traditiegetrouw is tijdens de sluitingsceremonie op 13 juni de Olympische vlag officieel overhandigd aan de Twentse organisatie.