Zie Nieuws

Opening Academisch Jaar 2019 - 2020

De vleugelslag van een fragiele vlinder kan uiteindelijk een tornado teweegbrengen. Een bescheiden uitvinding kan veel meer impact creëren dan verwacht. Het fenomeen van een kleine interventie die tot grote gevolgen kan leiden, heet het ‘Butterfly Effect’. 

De Opening van het Academisch Jaar 2019-2020 staat in het teken van dit fenomeen. Cees Links, UT-alumnus en keynote speaker, is zo’n vlinder. Hij wist wel dat zijn idee bijzonder was. Hij wist zelfs Steve Jobs ervan te overtuigen. Toch kon hij niet inschatten wat zijn werk wereldwijd teweeg zou brengen. 

Nieuwsgierig geworden, en klaar om ook een storm te ontketenen? Meld je dan aan voor 2 september. Om 14.45 uur gaat de zaal open in gebouw De Waaier.

Aanmelden kan hier: https://www.utwente.nl/en/organization/news-agenda/events-ceremonies/oay/