HomeNieuws & eventsCorporate mededelingenDemonstranten in en rond de Vleugel

Demonstranten in en rond de Vleugel

Sinds vanmiddag rond 13.00 uur heeft zich een aantal demonstranten verzameld in en voor de Vleugel. Om die reden is het gebouw op dit moment niet toegankelijk voor anderen. De demonstranten vragen met hun actie aandacht voor de situatie in Gaza.

Update 18.20u: na een gesprek tussen het College van Bestuur en een delegatie van de demonstranten hebben zij het gebouw weer verlaten.

In de afgelopen periode heeft het CvB een aantal keer gesproken met een delegatie van Enschede for Palestine over de acties die zij graag zien die wij als universiteit nemen. Zie ook ons eerdere bericht daarover. 

In de komende periode blijven we met elkaar in gesprek over dit onderwerp.

L.P.W. van der Velde MSc (Laurens)
Woordvoerder College van Bestuur (CvB)