TechMed Summer Meeting

TechMed Summer Meeting

We werken en leven nog steeds in bijzonder uitdagende tijden als gevolg van de COVID-19-crisis. Ondanks de impact die deze crisis op ons allemaal heeft, heeft het ook kansen gecreëerd voor de TechMed-gemeenschap en we zijn trots op de resultaten die het heeft opgeleverd. Zo hebben gezamenlijke initiatieven met onze strategische partnerships binnen de verschillende TechMed-ecosystemen geleid tot versnelde implementatie van technologische innovaties die impact hebben op de toekomstige zorg.

Nu de COVID-19-regels worden versoepeld, is het ook tijd om elkaar weer in het echt te ontmoeten en de campus en de TechMed-faciliteiten te (her)ontdekken. We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar deze TechMed community en wat het TechMed Centre jou te bieden heeft en vooral: je wilt je TechMed collega's ontmoeten en bij elkaar komen! We hebben er bewust voor gekozen om dit na de zomervakantie te organiseren, zodat we meer zekerheid hebben dat dit samen met een grote groep collega's fysiek zal gebeuren. 

Het TechMed Summer Meeting-programma staat dit jaar in het teken van elkaar ontmoeten en het ontdekken van TechMed en de UT Campus. Wij beeloven je dat het een afwisselend, origineel en vooral gezellige Summer Meeting wordt, voorzien van diner en drankjes.

Waar & Wanneer

  • 26 augustus 2021
  • 16.00 - 20.00
  • Taal: Engels (plenair)
  • Live op de campus van de UT (exacte locatie wordt later gedeeld)

Houdt rekening met:

  • Goede (wandel) schoenen, buiten en binnen activiteiten, real-life event: houdt dus rekening met de COVID-19 regels en protocollen.

Voor wie

De TechMed Summer Meeting is bedoeld voor alle UT TechMed-collega's: van secretaresses tot klinische hoogleraren, van docenten tot onderzoeksondersteuners, van technici tot externe onderzoekers, van managementmedewerkers tot promovendi en van onderwijscoördinatoren tot postdocs.

Voorlopig is er geen limiet aan het maximum aantal deelnemers. Dit kan echter veranderen als de COVID-19-regels dit vereisen.

Regsitratie

Hoewel dit een gratis evenement is, houdt er rekening mee dat registratie voor dit evenement niet vrijblijvend is. Voor het reserveren van drankjes en eten tijdens het programma rekenen wij op uw deelname. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op het evenement waarvoor je je al hebt aangemeld, dan verzoeken we je vriendelijk om dit aan ons door te geven. Stuur dan een e-mail naar techmed-events@utwente.nl

ORGANIsatie

De TechMed Summer Meeting is een initiatief van het Technisch Medisch Centrum: Onderzoek, Onderwijs en Infra support. Met dit evenement streven we ernaar dat de TechMed UT community elkaar beter leert kennen en geven we een overzicht van de mogelijkheden die het TechMed Centre te bieden heeft.

THE TECHMED CENTRE 

Improving healthcare by personalized technology 
Het Technisch Medisch (TechMed) Centrum is een toonaangevende innovatiehub die impact heeft op de gezondheidszorg door uitstekende onderzoeks-, innovatie- en onderwijsprogramma's. Het TechMed Centre is uitgerust met de modernste infrastructuur, variërend van onderzoekslaboratoria, preklinische proeftuinen en gesimuleerde ziekenhuisomgevingen.

Impact op de gezondheidszorg
In onze missie om impact te hebben op de samenleving stimuleren we ondernemerschap en stellen we (nieuwe) bedrijven in staat om te groeien binnen ons regionale Novel-T ecosysteem. We werken samen met de industrie, ziekenhuizen, overheden en verzekeringsmaatschappijen aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de gezondheidszorg.