Technische Natuurkunde

OP ZOEK NAAR EXTRA UITDAGING?

Ben jij op zoek naar extra uitdaging? Wil je jezelf verbreden of juist meer weten over het onderzoek en over de verschillende vakgebieden in de Technische Natuurkunde? Lees hier dan meer over onze plusprogramma's, de dubbelstudie of het honoursprogramma van de Universiteit Twente. 

Plusprogramma's

Vind jij het leuk naast je natuurkunde vakken direct betrokken te zijn bij de nieuwste ontwikkelingen in het natuurkundige onderzoek? Kun jij de extra uitdaging aan om naast het reguliere studieprogramma extra vakken te volgen? Wil je meer weten over nanotechnologie of biofysica? Dan zijn onze unieke Technische Natuurkunde plusprogramma’s een perfecte match.

Dubbelstudie

Lijkt het je leuk om je niet alleen in natuurkunde te verdiepen, maar ook in wiskunde? Dan kun je twee opleidingen tegelijk volgen. Aan de Universiteit Twente kun je kiezen voor een dubbelstudie in Technische Natuurkunde en Applied Mathematics. Om te worden toegelaten, moet je op het vwo hoge cijfers hebben gehaald in de vakken wiskunde en natuurkunde. Als je kiest voor een dubbelstudie Technische Natuurkunde en Applied Mathematics, volg je een ander studieprogramma dan je studiegenoten die een enkele studie doen. Vanaf het studiejaar 2016-2017 wordt de opleiding Applied Mathematics in het Engels aangeboden, dit betekentbetekend dat je deels een Engelstalige opleiding gaat volgen.

Honoursprogramma

Ben je getalenteerd, gemotiveerd én ondernemend? Treed je graag buiten de gebaande paden? Kijk je over de grenzen van disciplines en zoek je manieren om ervoor te zorgen dat je ideeën invloed hebben op de samenleving? Ook dan heeft de Universiteit Twente een uitdagende programma voor je: het honoursprogramma.

Chat offline (info)