Volg extra vakken, verdiep of verbreed je kennis, ontwikkel je naast je studie.

Extra studie-uitdaging

Ben je op zoek naar extra uitdaging en kun je het aan om naast jouw reguliere studieprogramma extra vakken te volgen? Wil je je naast je bacheloropleiding verdiepen in een bepaald vakgebied of je juist verbreden? De opleiding Technische Natuurkunde en de Universiteit Twente bieden verschillende plusprogramma’s en honoursprogramma’s aan die je kunt doen naast je studie. Of je kiest voor een dubbelstudie

ontwikkel je naast je studie

Er zijn tientallen manieren om je te ontwikkelen naast je studie. Je kan je aansluiten bij een studententeam, studie-, studenten- of sportvereniging om symposia, toernooien of uitwisselingsreizen te organiseren. Zo wordt de Kick-In introductieweek voor nieuwe studenten geheel door huidige studenten gecoördineerd. Ook de organisatie van de Bedrijvendagen, de grootste carrièrebeurs van Nederland, ligt in handen van studenten. 

Meewerken aan een van de grote multidisciplinaire projecten van de Universiteit Twente, zoals Green Team TwenteSolar Team TwenteSolar Boat Twente or RoboTeam Twente, behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekende studenteninitiatieven zijn de multidisciplinaire studententeams zoals solar team twente waarbij studenten duurzame voertuigen bouwen om te strijden tegen teams van andere universiteiten wereldwijd.
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies