Campus & Facility Management

Of je nou werkt, studeert of op bezoek komt op de campus: iedereen is wel eens op zoek naar informatie. Via deze website hopen we je al heel wat antwoorden te kunnen geven.

Campus & Facility Management (CFM) draagt met haar diensten bij aan een inclusieve campus community en een levendige en duurzame campus. CFM staat voor het geven van een optimale service voor onderwijs en onderzoek. Wij zetten ons daar iedere dag met plezier voor in. Onze missie is: Campus UT: the place to be!

De campus heeft tal van faciliteiten ten behoeve van het onderwijs. Studeer je op de campus en zoek je specifieke informatie over (de inrichting van) collegezalen, het gebruik van projectruimtes, copyshops, lekkere koffie of bijvoorbeeld een fietsenstalling? Dat vind je allemaal hier. Werk je op de campus? Dan zijn er veel faciliteiten waarbij we je als medewerker kunnen ondersteunen met onze expertise op het gebied van huisvesting en onderhoud, inrichting, catering, inkooppost & logistiek en nog veel meer. Kijk rustig even verder. Vind je hier niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via de servicedesk van je gebouw.

Meest gezocht

Ontdek de campus! Bekend of onbekend met de campus: er is voor iedereen wel iets nieuws te ontdekken. Er zijn talloze activiteiten op de campus: laat je verrassen door de levendigheid. Een evenement organiseren? Een voorstelling bijwonen? Jezelf sportief ontplooien? Zoek niet verder. 

Ons producten- en dienstenoverzicht (ABC)

News

Meer nieuws/archief

Quicklinks

Projecten