HomeNieuwsGezocht: docenten voor deelname aan Blended Learning brainstorm

Gezocht: docenten voor deelname aan Blended Learning brainstorm

Ben je of ken je een docent die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van blended onderwijs? Dan willen we je graag uitnodigen om op 21 december deel te nemen aan een online brainstorm, georganiseerd vanuit het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT.

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT is bezig met de ontwikkeling van een toolkit voor het ontwerpen en implementeren van blended learning in het HBO en WO. Deze toolkit richt zich op 3 niveaus:

  1. de individuele docent
  2. het programma/curriculum
  3. de organisatie

Tijdens de brainstorm gaan we natuurlijk niet het wiel opnieuw uitvinden, maar bouwen we voort op reeds beschikbaar materiaal en beogen we zo praktisch en concreet mogelijk te voorzien in de behoeften die er bestaan.

Maar wat zijn precies die behoeften? Waar hebben docenten het meeste baat bij? Welke handvatten zoeken de managers? Wat kunnen de ondersteuners goed gebruiken? Om die vragen te beantwoorden organiseert het Versnellingsplan op 21 december van 14:00-16:00 een online brainstorm. We zoeken ongeveer 20 docenten, ondersteuners en managers uit het HBO en het WO.

Ben jij een UT docent, heb je tijd en wil je meedoen? Meld je dan aan voor de brainstorm door dit formulier in te vullen.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Linlin Pei (l.pei@utwente.nl).