HomeNieuwsCanvas update #3 - Tijdlijn

Canvas update #3 - Tijdlijn Implementatie Tijdlijn

Het voorbereiden van de opvolger van Blackboard is in volle gang en via deze update willen we je graag informeren over de belangrijkste momenten die de komende maanden gepland staan. 

Per faculteit gaan we Canvas sessies inplannen om je verder te informeren over de projectplanning en het meest belangrijke, laten we een aantal mogelijkheden van Canvas zien d.m.v een live demo. Meer informatie over deze sessies volgt zo spoedig mogelijk. 

We zijn ook een aantal pilot projecten aan het voorbereiden. Deze projecten zullen starten op 5 februari 2018 (kwartiel 3 van academisch jaar 2017/2018). We zijn erg blij met de enthousiaste reacties en motivatie van verschillende docenten om samen met ons een pilots uit te willen voeren. Meer details over welke pilot activiteiten in kwartiel 3 gaan plaats vinden, wordt gepubliceerd in een bericht in de eerste helft van januari. 

Om je een overzicht te geven op de belangrijkste Canvas momenten gedurende de implementatie is een tijdlijn toegevoegd. Gedurende de komende maanden zal zeer regelmatig getailleerde informatie worden verspreid over deze activiteiten.