HomeNieuws & eventsCorporate mededelingenBertyl Lankhaar nieuwe directeur Kennispark Twente

Bertyl Lankhaar nieuwe directeur Kennispark Twente

Met ingang van 12 juni heeft de Raad van Toezicht van Kennispark Twente Bertyl Lankhaar benoemd als directeur van de gebiedsorganisatie Kennispark Twente. Het afgelopen half jaar heeft zij deze functie als interim-directeur op zich genomen. Ervaren is hoe zij op een verbindende en transparante manier de stakeholders binnen het ecosysteem van Kennispark tot elkaar brengt.

Arjan Kampman, voorzitter Raad van Toezicht Kennispark, is dan ook verheugd met de benoeming van Bertyl Lankhaar: “Bertyl heeft het afgelopen half jaar gezorgd voor rust en structuur binnen de gebiedsorganisatie. De Raad van Toezicht en anderen om ons heen zijn positief over haar verbindende werkwijze. Ze heeft een goed voorstellingsvermogen van wat het gebied en haar stakeholders nodig hebben om de positie van Kennispark als topwerklocatie en één van de drie grootste innovatiecampussen in Nederland te borgen en verder te brengen. We zien het vervolg in de samenwerking met Bertyl met vertrouwen tegemoet.”

Bertyl zelf over haar benoeming: “Het is een eer dat ik deze rol voor Kennispark mag vervullen. In het afgelopen half jaar heb ik iedere dag mogen ervaren wat een bijzonder sciencepark dit is met ontzettend veel mooie en innovatieve bedrijven en talenten. Ik zie genoeg kansen om samen met de ondernemers, gemeente Enschede en de Universiteit Twente verder te bouwen aan een sterke en toekomstbestendige innovatiecampus die een belangrijke bijdrage levert aan de economie van Enschede en Twente.”

De Raad van Toezicht wenst Bertyl veel succes in haar nieuwe rol.