HomeNieuws & eventsCorporate mededelingenDrukte verwacht rond voetbalwedstrijd FC Twente

Drukte verwacht rond voetbalwedstrijd FC Twente

Morgen, donderdag 9 februari, speelt FC Twente voor een uitverkocht huis in de Grolsch Veste een thuiswedstrijd in het bekertoernooi. Zoals altijd kunnen de bezoekers van de wedstrijd parkeren op het terrein van de UT. Er rijden pendelbussen die de supporters naar het stadion brengen. 

Vanwege het vroege tijdstip, de wedstrijd begint om 18.45 uur, en het feit dat er gestaakt wordt in het openbaar vervoer, verwachten we extreme drukte op en rond de campus van de universiteit. De verwachting is dat het vanaf ca. 16.30 uur erg druk is op de campus, en dat je ook op de wegen van en naar de campus rekening moet houden met flinke vertraging. Pas zo nodig je reistijd aan als je in de middag naar de campus moet, of na afloop van je bezoek aan de UT naar huis wil. Ga zo mogelijk met de fiets om te voorkomen dat je overlast hebt van het verkeer.

Ook na de wedstrijd wordt weer drukte verwacht. De wedstrijd duurt tot 20.30 uur, of mogelijk een half uur of drie kwartier later als er een verlenging gespeeld moet worden.