Zie Evenementen

DIH-HERO: The Brokerage Event

The Brokerage Event

Bent u actief in het gebied van medische robotica en wilt u een van de open call aanvragen? Kom naar het DIH-HERO-Brokerage event om op de hoogte te blijven van de openstaande calls, vindt uw internationale partner(s) en vergroot de kans op een succesvolle indiening van een call.

MKB-bedrijven en iets grotere bedrijven in Europa kunnen financiering aanvragen in open calls van de zomer 2019 tot lente 2021. Financiering zal beschikbaar zijn voor reizen, de ontwikkeling van demonstranten en experimenten met technologieoverdracht. DIH-HERO biedt dit brokerage-programma aan om de internationale matchmaking tussen bedrijven en eindgebruikers te stimuleren. Het programma omvat presentaties van keynote-sprekers die experts zijn in de belangrijkste domeinen van de robotica in de gezondheidszorg, voorbeelden van succesverhalen ter inspiratie van geschikte projecten voor de komende oproepen, tentoonstelling van de innovatiehubs en vele mogelijkheden voor (vooraf georganiseerde) face-to-face meetings. We zullen u informeren over de calls, diensten en open infrastructuren (zoals living labs, testbeds etc.) die beschikbaar zijn binnen de DIH-HERO-gemeenschap. Ten slotte bieden we de mogelijkheid voor een snelle evaluatie van uw pre-voorstel.

Wanneer & waar

  • 30 & 31 Oktober 2019 (gehele dagen)
  • Taal: English
  • Locatie: The TechMed Centre, Technohal (Gebouw nr. 18)
    Universiteit Twente, Drienerlolaan 5; Route