HomeEvenementenAKI expo II: Colluctari

AKI expo II: Colluctari Esther te Brake, Kristel Geerts, Dide Hemmelder, Astrid Muijderman, Tom Putman, Joris Strouken en Björn Zielman

Voor de tweede keer toont Vrijhof Cultuur in samenwerking met kunstacademie de AKI werk van jonge studenten. Zij exposeren in de Vrijhof wat zij maken, wat hen bezig houdt, wat hen beweegt, zowel inhoudelijk als beeldend. Hun onderzoek van “het leven” tijdens hun opleiding aan de AKI.

Zeven jonge kunstenaars, sommigen net afgestudeerd, anderen nog bezig met de studie. Deze zeven gaven de expositie de titel Colluctari mee. Colluctari is Latijn voor worsteling. Gaat het hen om een worsteling van het proces om wat in het hoofd zit om te zetten in grijpbare kunst? Of gaat het om de worsteling van het bestaan? Of de worsteling met het materiaal? Alle zeven zullen ze er een andere draai aan geven.

Opening door Elvira van Eijl, in aanwezigheid van de exposanten, op donderdag 8 september om 16.30 uur.

Na afloop serveert Sodexo de Vrijhof Cultuurhap in het Theatercafé!