Van UT-studenten voor leerlingen

Webclasses zijn interactieve (online) colleges, waarin UT-studenten leerlingen inspireren, enthousiasmeren en kennis laten maken met een actueel wetenschappelijk onderwerp.

Let op! het webclasses aanbod is nog in ontwikkeling

Webclasses zijn interactieve online colleges, waarin UT-studenten leerlingen inspireren, enthousiasmeren en kennis laten maken met een actueel wetenschappelijk onderwerp. De inhoud van de colleges is gebaseerd op verschillende afstudeeronderzoeken van UT-studenten, dit maakt het aanbod divers en verrassend.

Zo kunnen leerlingen op een laagdrempelige manier ervaren wat er allemaal onderzocht wordt op de Universiteit Twente en hoe je dat terug kunt zien in ons dagelijks leven en de maatschappij. Daarnaast bieden de webclasses ook een uniek inkijke in de eindopdrachten van verschillende UT bacheloropleidingen.

Afhankelijk van het aanbod en het niveau worden er webclasses aangeboden voor zowel onder- als bovenbouwleerlingen. Voor onderbouwleerlingen kunnen webclasses tevens bijdragen aan de profielkeuze.

Aanmelden

De ontwikkeling van nieuwe webclasses komt op een later moment in het schooljaar. Houd onze website en socials goed in de gaten voor meer informatie!


Bekijk de algemene voorwaarden van Pre-U