Skills Academy

ONLINE SKILLS OEFENEN OM JE VOOR TE BEREIDEN OP JOUW ACADEMISCHE VERVOLGSTUDIE

De Skills Academy is de gratis online leeromgeving van Pre-U. Door een breed aanbod van interactieve, korte e-learnings kunnen bovenbouwleerlingen individueel, zelfstandig en in hun eigen tempo kennismaken en oefenen met allerlei (academische) vaardigheden die relevant zijn voor hun vervolgstudie of voor het maken van het profielwerkstuk.

De opgedane kennis is direct toepasbaar, bijvoorbeeld in het profielwerkstuk, schoolprojecten of Pre-U onderwijsprogramma’s. Voorbeelden van lessen zijn: pitchen, onderzoeks- en ontwerpcyclus, bronvermelding en wetenschappelijke poster. Met series van korte lessen kunnen persoonlijke leerlijnen gemaakt worden die bijvoorbeeld perfect passen bij jouw profielwerkstuk.

Daarnaast wordt hard gewerkt aan een aanbod van modules: grotere (e-learning) lessenseries over een skill die relevant is in specifieke UT-opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan gegevens verwerken in Excel, verslagen maken in LaTex en programmeren in R of Python.

Nieuwe release

Het Skills Academy is op het moment nog in ontwikkeling en zal een nieuw onderkomen krijgen. Zodra het Skills Academy klaar is, zal er op deze plek een link komen naar het ‘nieuwe’ Skills Academy.

E-learnings PWS

Er zijn een aantal e-learnings die focussen op het maken van het profielwerkstuk. Deze worden gebruikt tijdens het PWS leerweg, maar zijn bruikbaar voor iedereen die bezig is met het profiewerkstuk of een andere onderzoeks- of ontwerpopdracht. Klik hier om bij deze lessen te komen.

Contact

Vragen? Neem dan contact met ons op via skillsacademy-pre-u@utwente.nl.Algemene voorwaarden zijn hier te vinden.