Zie Pre-University

Aanbod Pre-U

Pre-U daagt leerlingen uit om hun talenten te ontwikkelen.

Pre-U daagt leerlingen uit door het aanbieden van een uitgebreid onderwijsaanbod. Binnen het Pre-U aanbod maken zowel bèta als gamma-leerlingen van het voortgezet onderwijs op interactieve wijze kennis met wetenschap en technologie.

Aanbod voor 1 & 2 vwo leerlingen

Bij Pre-U kunnen leerlingen uit 1 en 2 (havo/)vwo ontdekken wat wetenschap inhoudt door het zelf te ondervinden. Zo is het aanbod uitermate geschikt voor leerlingen die nieuwsgierig zijn naar wetenschap en naar het onderwijs en onderzoek dat volgt op de middelbare school. Ga naar de activiteiten voor 1 & 2 vwo.

Aanbod voor 3 & 4 vwo leerlingen

Bij Pre-U maken leerlingen uit 3 en 4 vwo kennis met verschillende vraagstukken, onderzoeksthema’s en eventuele werkvelden die aansluiten bij de vier profielen. Deze uitdagende programma’s helpen leerlingen hun eigen interesses en talenten te ontdekken. Ga naar de activiteiten voor 3 & 4 vwo.

Aanbod voor 5 & 6 vwo leerlingen

Pre-U ondersteunt leerlingen uit 5 en 6 vwo die zich willen oriënteren op het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het studeren in het hoger onderwijs. Leerlingen worden ondersteund op het gebied van onderzoek doen, doordat ze in Pre-U programma’s kennismaken en oefenen met onderzoeksvaardigheden en/of begeleid worden in de uitvoering van een eigen onderzoek. Ga naar de activiteiten voor 5 & 6 vwo.